Äänekosken demarit valitsivat ehdokkaakseen Seppo Ruotsalaisen kevään eduskuntavaaleihin


Väistyvä kansanedustaja Lauri Ihalainen peukuttaa Äänekosken sosialidemokraattisen yhdistyksen valitsemaan ehdokasta, Seppo Ruotsalaista.

Äänekosken sosialidemokraattinen yhdistys nimesi oma eduskuntavaaliehdokkaan, yhdistyksen puheenjohtaja Seppo Ruotsalaisen.

 

Nimeäminen tapahtui sunnuntaina Äänekosken Työväenyhdistyksen syyskokouksessa. Asia viedään vielä keskiviikkona kokoontuvalle kunnallisjärjestölle ja sen päälle Joutsassa järjestettävään piirin syyskokoukseen. 

– Toivottavasti demarit pärjäävät hyvin vaaleissa. Toivon myös äänestysprosentin nousevan korkeaksi, Ruotsalainen sanoi kokousta avatessaan. 

Aivan helpolla ei ehdokasta Äänekoskelta löytynyt. Ruotsalainenkin pohti pitkään ehdolle asettumistaan.

Simo Salmelin kertoi, ettei Äänekoskelle tahtonut löytää edustajaa.

– Nyt meillä on sellainen, ja hyvä mies onkin, Salmelin sanoi. 

– Todella toivon, ja uskon siihen, että porukka on täysillä mukana tukemassa omaa ehdokastamme, Eero Hakonen toivoi. 

Kokouksessa mukana ollut Lauri Ihalainen jättää kansanedustajan tehtävät. Myös toisen keskisuomalaisen pitkäaikaisen kansanedustajan Susanna Huovisen äänet ovat myös jaossa.

– Tärkeintä on, että teillä on oma ehdokas ja Seppo on myös pohjoisen Keski-Suomen oma ehdokas. Uskon vahvasti, että Keski-Suomesta on näillä kannatusluvuilla  mahdollisuus saada kolmaskin edustaja eduskuntaan. Nämä ovat tärkeät vaalit, ja toivon, että hallituspohja on vaalien jälkeen toinen, istuva kansanedustaja Ihalainen sanoi. 

Vastaa

  1. Äänestävä äänekoskelainen

    Voi huokaus! Piti laittaa sitten kuka tahansa ehdokkaaksi 🙁 tällä taas taidetaan varmistaa se ettei äänekoskelainen ehdokas pääse lävitse. Meillä.olisi ollut uskottavat ehdokkaat vasemmalta ja oikealta, joilla näyttöjä mutta demarit piti taas päästä hämmentämään soppaa. Surullista.

    Vastaa
  2. 4711

    No eipä tule toista veronkiertäjää Ihalainen kun osasi siirtää kirjansa sopivasti Pihtiputaalle,niin sai korotetun korvauksen vaikka ei asunutkaan putaalla.

    Vastaa