Äänekosken kansalaisopisto Koskela ja Keski-Suomen Opisto on nyt Koskela opisto


Koskela on järjestänyt tämän vuoden ajan kansalaisopiston kurssien lisäksi myös kansanopistokoulutusta Keski-Suomen Opiston vapaan sivistystyön ylläpitoluvan siirryttyä Koskelalle vuoden alusta.

 

Samaan aikaan entisen Keski-Suomen Opiston kiinteistöt jatkavat omaa elämäänsä Suolahdessa uuden omistajan myötä.
– Nämä kaksi eri asiaa,  kiinteistö ja oppilaitos, menevät helposti sekaisin, joten välttääksemme nimisekaannuksia ja epätietoisuutta, kutsumme  jatkossa  Koskelassa toimivia opistoja yhteisnimellä Koskela opisto. Se on yhteisnimi Koskelan järjestämälle vapaan sivistystyön koulutukselle. Toivomme tämän selkeyttävän ja helpottavan sitä, että kaikki koulutuksistamme ja kursseistamme kiinnostuneet löytävät  etsimänsä sivuiltamme ja muusta tiedotuksesta, Koskelasta infotaan.

Koskelan Setlementin alaisuudessa toimiva Koskela-opisto järjestää sekä kansalaisopisto että kansanopistokoulutusta. Oppilaitosten viralliset nimet ovat Äänekosken kansalaisopisto Koskela ja Keski-Suomen Opisto, mutta yhteisenä käyttönimenä jatkossa yksinkertaisesti Koskela opisto.

Koskela opiston syyskausi on kääntymässä loppusuoralle. Viimeisillä lyhytkursseilla valmistaudutaan jouluun: itse tekemällä joulun tunnelmaan pääsee parhaiten. Kotikosmetiikkaa, joulukransseja sekä itse tehtyjä lisäaineettomia makeisia ehtii vielä valmistamaan Koskelan kursseilla ennen joulutauon alkamista.

Opetusohjelma keväälle 2019 ilmestyy 5.12. Se jaetaan joka kotiin ÄKSän kanssa. 
Ilmoittautuminen uusille kursseille alkaa 7.12. klo 12.

 

Vastaa