Äänekosken kaupunki ja Valtra yhteistyössä mopoharrastajien kanssa – mopomiitti Valtran traktorien testiradalla


Äänekosken kaupungin yhteistyö mopoharrastajien kanssa laajenee. Nyt myös Valtra on lupautunut mukaan yhteistyökumppaniksi ja tarjoaa alueen mopomiittiä varten. Mopoharrastajat pääsevät kokoontumaan samalle alueelle, jossa maailmankuuluja traktoreita koeajetaan.

 

 

Valtran toimitusjohtaja Jari Rautjärvi ja henkilöstöjohtaja Jari Suuronen näkevät, että tapahtuma on omiaan tukemaan paikallisten nuorten vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Tehtaalla pohditaan, voisiko yhteistyön kautta mopoharrastajien joukosta myös löytyä tulevaisuuden osaajia Valtralle. Samanlaista tapahtumaa kaavaillaan jo tässä vaiheessa myös ensi syksylle.

Nuorten mopomiitin sponsorina Valtran lisäksi toimii paikallinen Maansiirto J. Nurminen Oy ja Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto POKE. Lisäksi nuoret ovat hakeneet hankerahoitusta Äänekosken nuorisovaltuustolta ensiavun ja järjestyksenvalvojien kuluihin. Äänekosken kaupunki puolestaan on ollut vahvasti mukana tukemassa erityisesti nuorten omaa aktiivisuutta.

Nuorten mopoaluehanke sai alkunsa Äänekosken kaupungin järjestämän Onko ideaa? -tapahtuman ideakilpailusta. Paikalliset nuoret Valtteri Kautto, Tuukka Lihavainen ja Eero Pigg esittivät idean mopoalueesta, jossa voisi turvallisesti järjestää mopomiittejä. Äänekosken kaupunki palkitsi idean kilpailun parhaana ja selvittää parhaillaan mahdollisuuksia hyödyntää VT4:n uuden linjauksen myötä ylimääräiseksi jäävää nelostien pohjaa mopoharrastajien alueena.

Äänekosken kaupunki ja Valtra järjestävät yhteistyössä mopoharrastajien kanssa mopomiitin 9.6. klo 18.00 alkaen Valtran Suolahden tehdasalueella. Tapahtumapaikkana toimii Valtran virallinen koeajorata osoitteessa Valmetinkatu 2, 44200 Suolahti. Tapahtuma on kaikille avoin.

Vastaa

  1. Weltto13

    Mahtava juttu! Nyt on mopomiitille paikka ja sille on paikka! Nyt sitten miittimiehet olkaa ihmisiksi kun kun on kaikki järjestetty:)

    Vastaa
  2. Vanha Motoristi joka on ylpeä harrastuksestaan.

    Mahtavaa että saadaan nuorisolle uusi mahdollisuus kokoontua. Ei kaikkia kiinnosta palloilut tai urheilut. On paljon harrastuksia mistä nuoret pitävät ja kehittävät nuoria.

    Vastaa