Äänekosken kaupunki järjestää kuljetuksen Rekry & työelämä -messuille


Äänekosken kaupungin elinvoimayksikkö järjestää bussikuljetuksen 11.4.2018 Jyväskylän paviljongissa järjestettäville Rekry & työelämä -messuille. Kyytiin mahtuu viitisenkymmentä messuille mielivää.

 

– Haluamme tukea Äänekoskelaisten työnhakua ja mahdollistaa osallistumisen messuille, joilla verkostoituminen, tiedonsaanti ja suorat kontaktit työnantajiin ovat mahdollisia, kertoo kaupungin yritysneuvoja Riikka Hytönen.

Bussikyyti lähtee keskiviikkona 11.4. kello 11.00 Suolahden linja-autoasemalta (Kisakatu 1) ja kulkee Äänekosken linja-autoaseman (Työskintie 4) kautta klo 11.15. Kyytiin pääsee siis sekä Suolahdesta että Äänekosken keskustasta. Aikaa messuihin tutustumiseen on noin 2,5 tuntia. Sama kyyti kuljettaa messukävijät takaisin Äänekoskelle.

Kyytiin mukaan haluavien tulee ilmoittautua ennakkoon ilmoittautumislomakkeella osoitteessa www.aanekoski.fi/rekrymessut tai puhelimitse 0400 115 535. Myös itse messuille kannattaa rekisteröityä ennakkoon. Se helpottaa esim. tapaamisten sopimista ja verkostoitumista. Rekisteröitymään pääsee messujen nettisivuilta.

Vastaa