Äänekosken salibandymestaruus ratkotaan toukokuussa


Säbämestaruutta ratkotaan taas toukokuussa. Kuva: Teemu Hämäläinen

Lähes varmaksi kevään merkiksi laskettu Suolahden Urhon järjestämä salibandypuulaakiturnaus tekee taas tuloaan. Tämän kevään Äänekosken salibandyherruus mitataan 10.–11.5. Äänekosken liikuntatalolla. 

 

Edellisvuosien tapaan 2-divisioonassa tai sitä ylempänä pelaavat eivät voi osallistua. Vakiintuneena sääntönä on myös lisenssipelaajien rajaaminen kolmeen per joukkue. Kumpikaan rajoitus ei koske kuitenkaan alle 18-vuotiaita, naisia tai maalivahteja.

Peliaika turnauksessa tulee olemaan 2 X 12 minuuttia ja joukkueita mahtuu mukaan enintään 12. Osallistumismaksu 120€ per joukkue.

Tarkemmat aikataulut selviävät osallistuvien joukkueiden määrän tarkentuessa. Pääajatuksena olisi saada pelit pelattua pääosin lauantain 11.5. aikana, mutta mahdollisesti alkusarjapelejä pelataan jo perjantai-iltana.

Kerää joukkueesi ja tule mukaan nauttimaan liikunnan riemusta salibandyn merkeissä. Mukaan mahtuu myös kannustamaan ja tsemppaamaan kaukalon laidalle. Paikan päällä järjestetään myös kioski. Järjestelyistä vastaa tänä vuonna Suolahden Urhon C- ja D- juniorit.

Ilmoittautumiset 5.5. mennessä:
Teemu Hämäläinen
p. O44-3753571
teemuhamalainen13@gmail.com

 

Vastaa