Äänekosken tennisseura houkuttelee lisää pelaajia – senioreille voitto Hyvinkäällä


Seniorisarjoissa rento meininki, vasemmalla Hyvinkään Huttunen ja Vivolin, oikealla Tourunen ja Häyhä.

Äänekosken tennisseura jatkoi hyviä otteita seniorisarjan M 60 kakkosdivisioonassa voittamalla Hyvinkään tennisseuran 2-1.

 

Tennisseuralla on muutenkin hyvä vire päällä. Koko talvikausi on pyöritetty sisäistä nelinpelisarjaa seitsemän joukkueen kesken, kussakin joukkueessa on kahdesta neljään pelaajaa.

Äänekosken tennisseura ja Huiman juniorijalkapallo ovat saaneet yhteishankkeena OKM:n tukirahaa uusien toimintojen kehittämiseen. Yhteistyö aloitetaan keväällä asiantuntijaluennoilla, jotka on suunnattu valmentajille ja lasten ja nuorten vanhemmille. Myös muiden seurojen valmentajat ja vanhemmat ovat tervetulleita näille luennoille.

Ensimmäinen tapahtuma on kaupungintalolla 9. maaliskuuta klo 10.30–13.30. Alustajana Kihun eläkkeelle hiljattain jäänyt toimitusjohtaja Sami Kalaja Jyväskylästä aiheenaan Monipuolinen harjoittelu ja monilajisuus.

Tennistoimintaan otetaan milellään lisää uusia pelaajia ja siihen on nyt hyvä tilaisuus, kun seura aloittaa uuden alkeiskurssin tennishallilla lähiaikoina. Tiedustelut ja ilmoittautumiset tennishallille. Myös naispelaajia toivotaan lisää ja heille on oma matalan kynnyksen ohjattu harjoitusvuoro tennishallilla sunnuntaisin klo 14-16.

Ottelutulokset Äänekosken tennisseura-Hyvinkään tennisseura:

Tapio Tourunen – Matti Vivolin 6-2, 6-4

Pekka Häyhä – Martti Huttunen 6-2, 6-0

Nelinpeli:

Häyhä/Harri Lehto – Huttunen/Vivolin 3-6, 3-6

Vastaa