ÄKSRockin lauantai oli yleisömenestys


Not so perfect strangers

ÄKSRock sai ihmiset kokoontumaan Pub Markukseen sankoin joukoin.

Lauantaina ÄKSRock sai paikalle yli parisatapäisen yleisön. Ensimmäisenä lavan otti haltuun R.A.M.P.A, joka sai yleisön mukaansa heti. Alkukankeutta ei kauan kestänyt, kun kahden ensimmäisen kappaleen jälkeen ihmisiä alkoi saapua paikalle lähestulkoon tulvimalla. R.A.M.P.A tarjoili yleisölle niin suomalaista popmusiikkia kuin ulkomaisia hittikappaleita.

Illan toinen esiintyjä sai yleisön tanssijalan vipattamaan, kun lavalle asteli Jimis Blues Band. Taidokasta bluesia soittava bändi piti huolen siitä, että yleisö jammasi musiikin tahdissa kappale toisensa jälkeen.

ÄKSRock tapahtuman kruunasi Not So Perfect Strangers, joka sai yleisön villiintymään menevillä kappalevalinnoillaan. Suuri joukko ihmisiä valtasi tanssilattian ja antoi musiikin viedä mukanaan. Ilta huipentui, kun bändi pyysi Swallow Of The Sunin kitaristin Markus Jämsenin kanssaan soittamaan Smoke On The Waterin.

Yleisön lisäksi myös ÄKSRockin järjestäjät olivat tyytyväisiä tapahtumaan.

– Tästä jäi todella hyvät fiilikset. Ottaen huomioon, että laitettiin tapahtuma pystyyn todella lyhyellä varoitusajalla. Oli hienoa nähdä, että ihmiset olivat hyväntuulisia ja tulivat hymyillen vastaan, Ärmyn Taina Laitinen kertoo.

EEVI RIIKONEN

Vastaa