Ämpärit ruuhkauttivat ja parkkipaikoista pulaa – Tokmannin avajaisissa meno päällä jo aamukahdeksalta


Kauko Venäläinen sai oman Tokmanni-ämpärin.

Äänekosken suurin Tokmanni vietti avajaisiaan perinteisin menoin ja kansa otti tyytyväisenä ämpäreitä vastaan.

 

Jos jotakuta saa Suomen kansan villinneestä ämpäribuumista syyttää, niin Tokmannia: yritys on jakanut ämpäreitä jo kahdenkymmenen vuoden ajan.

– Olemme se aito ja alkuperäinen ilmaisten ämpäreiden jakaja, Tokmannin Keski-Suomen aluepäällikkö Nina Laukkanen nauraa.

Aamukahdeksalta oli jättimäinen parkkipaikka jo täynnä autoja ja myymälän edusta täynnä ihmisiä. Arviolta noin 300 henkeä oli tullut tähän ensimmäiseen ämpäriaaltoon.

– Ensimmäinen ryntäys on ämpäreiden perässä tulleista, mutta vasta iltapäivällä väki tulee ostoksille, Laukkanen tietää.

Lokakuun lopussa Ale-Makasiinit ostanut Tokmanni on uudistanut myymälää.

– On vaihdettu järjestykset sekä muutettu kylmälaitteet energiaystävälliseksi. Myös kassalinjat on uudistettu ja tehty remonttia.

Myymälässä on haluttu kunnioittaa Ale-Makasiinin perinnettä tekstiilien tarjoajana.

– Jatkamme linjaa, ja kunnioitamme pukeutumispuolta edelleen, myös vapaa-ajan osastoa on laajennettu, Laukkanen kertoo.

Äänekoskella on nyt kolme Tokmannia. Laukkanen sanoo sen olevan varsin poikkeuksellista Äänekosken kokoisessa kaupungissa. Suolahden uudistettu Tokmanni viettää avajaisiaan seuraavana, kun ämpärit laitetaan jakoon 24.4.

Aivan ensimmäisten joukossa ämpärin itselleen saanut Kauko Venäläinen nauraa kurkistaessaan mitä ämpärin sisään on sujautettu. Sieltä löytyy muun muassa tutti.

– Mitähän minä tällä teen, nauraa Venäläinen makeasti.

Siinä niitä on!

Säpinää heti aamukahdeksalta.

Vastaa