Perinteikäs talvirieha sai perheet liikkeelle


Topi-nalle näyttää ÄU:n toiminnanjohtaja Sini Hokkaselle, että vain yksi karamelli kerrallaan on sallittu.

Äänemäessä riehattiin monella eri rintamalla, muutenkin kuin mutkamäkeä lasketellen.

 

Äänemäessä on talviriehaa on vietetty jo neljällä eri vuosikymmenellä, joten mukana menossa oli kävijöitä jo useammassa polvessa. Lauantaina klo 12 alkanut tapahtuma starttasi käyntiin yleisön paljoudella, kun paikalle saapui arviolta kolmesataa lunta ja raitista ilmaa pelkäämätöntä henkilöä.

– 1970- ja -80 luvun taitteessa talviriehaa tehtiin ensin Lions Clubin kanssa yhteistyössä, ja moni varmasti vielä muistaa soihtulaskukulkueen, ÄU:n Jorma Kiviranta muistelee.

Tapahtuman juontanut Pekka Häyhä kannusti lumiveistoskisaan osallistuneita joukkueita ja ÄU:n toiminnanjohtaja Sini Hokkanen oli tyytyväinen osallistujamäärään. Hyvällä sykkeellä järjestetyssä tapahtumassa pääsi myös kilpailun makuun, kun lankkuhiito- ja pulkkakisat polkaistiin käyntiin. Ohjelmassa oli myös poniajelua sekä alkusammutusharjoituksia.

Mukana järjestelyissä oli myös ÄU:n ja Äänemäen lisäksi MLL:n Äänekosken osasto, 4H, Perhekeskustoiminta sekä VPK Äänekoski.

Pekka Häyhä haastatteli Aavaa lumiveistoskisan alla. Sini Hokkanen pitää kirjaa osallistujista.

Mitä onkaan talviulkoilu ilman nokipannukahvia ja grillimakkaraa?

VPK toi paikalle kalustoa, johon pääsi tutustumaan lähempää.

 

 

 

Vastaa

  1. Jorma Kiviranta

    Menossa oli mukana myös paikallinen 4H kerho ja kaupungin perhekeskustoiminta. ÄU kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita erittäin hyvästä yhteistyöstä. Ensi vuonna udelleen.😊👍

    Vastaa