Bar Hurmos kävi läpi perusteellisen remontin: ”Haluamme panostaa cocktail-kulttuuriin”


Uusittu Hurmos kutsuu viettämään aikaa. Kuva: Bar Hurmos

Äänekosken keskustan Bar Hurmos tuli, näki ja uusiutui.

Moni vakiokävijä onkin jo ehtinyt huomata, että Bar Hurmos on kokenut täydellisen kasvojenkohotuksen remontin myötä.

– Halusimme tehdä baarista entistä viihtyisämmän ja tyylikkäämmän paikan, jossa viihtyvät kaikenikäiset ihmiset, kertoo yrittäjä Saila Kähärä.

Kähärä toimii Hurmoksessa yrittäjänä yhdessä Joonas Korhosen kanssa.

– Remontin myötä ajatuksena on ollut myös panostaa entistä enemmän cocktail-kulttuuriin ja tulossa onkin uusittu drinkkilista, Korhonen kertoo.

Kähärä kertoo, että Bar Hurmos mielletään helposti nuoremman väen viikonloppujen menopaikaksi. Remontin myötä on tarkoitus hälventää myös sitä ennakkoluuloa.

– Hurmos on kaikenikäisten baari, jonne voi tulla istumaan vaikka työpäivän jälkeen ja ottaa ”Afterwork”-listalta tarjouksessa olevan sangrian tai valkoviinin. Ovet avataan aina kahdelta, Saila kertoo.

Myös ohjelmatarjontaan on panostettu: keskiviikkoisin päästään mittelöimään tietokilpailun merkeissä ja lähiaikoina on tarkoitus aloittaa biljardin viikkokisat. Karaoke ja darts kuuluvat myös kesäiltojen ohjelmaan.

– Viikonloppuisin on tarjolla DJ:n lisäksi esiintyjiä aina burleskista paikallisiin kykyihin. ”Isommista nimistä” nähdään syksyllä Neuman Unit, Korhonen paljastaa.

Hurmos pyrkii palvelemaan myös seutukunnan bileidennälkäisiä.

– Jazz-viikolla Hurmos on avoinna keskiviikosta lauantaihin joka päivä neljään saakka, Kähärä ja Korhonen muistuttavat.

Vastaa