Biotuotetehtaalla syttymä – ei vaikutusta tuotantoon


Metsä Groupin Äänekosken biotuotetehtaalla kuoren kuivurilla havaittiin tiistaina 5. joulukuuta kello 11.30 syttymä. Syttymän syytä selvitetään.

 

Ensisammutus tehtiin tehtaan omalla sprinklerijärjestelmällä. Keski-Suomen pelastuslaitoksen yksiköt ja tehtaan henkilöstö ovat varmistamassa syttymän jälkisammutusta. Syttymällä ei ole vaikutusta biotuotetehtaan tuotantoon.

Vastaa

 1. Olavi

  Joku insinööri keksinyt uuden sanan…syttymä! Eivät kehtaa kertoa että tehtaalla oli pieni tulipalo…:-))) Uusi hieno tehdas, niin eihän siellä voi olla tulipaloa…vai voiko?

  Vastaa
  1. Pohjavesi

   On meitä vedätetty BTT:n varjolla muutenkin, työllisyyslupauksista lähtien. Iso pohjavesiprojekti, putkien veto Keitelettä pitkin Syvälahteen. Ai, sattumaako, että sekin projekti osui juuri sopivasti tehtaan kanssa samaan aikaan. ”Äänekosken asukkaille ei nykyinen pohjavesi riitä”. Onpas ne peijakkaat alkaneetkin käyttää vettä niin paljon. Hah, hah. Sitä puhdasta pohjavettä imee tehdas, mutta sitä ei kukaan uskalla sanoa. Metät matalaksi ja pohjavedet kuiviin, ja keinotekoisella sadetuksella ”korvataan” luonnon oma pohjavesi. Ja mitä sadetus tekee metsäpohjalle?

   Vastaa
  2. Vilperi

   Biotuotetehdas=sellutehdas, syttymä=tulipalo, pieni tilapäinen hajuhaitta=paska haisee ja minkäs sille voitte, btt-suomi sanakirjaa voisi jatkaa loputtomiin

   Vastaa
 2. Ei Biotuotetehdas vaan SELLUTEHDAS!

  Koska kysytään että miten voidaan korvata aiheuttamamme vahinko? Ei koskaan, vaan sanotaan että olemme pahoillamme.

  Vastaa