Cittarin synttäreillä pistettiin tanssiksi Leifin tahtiin


Leif Lindeman toi väkeä tungokseksi asti.

Äänekosken Citymarketkauppias Mika Lankinen sanoo, että synttärit antavat aihetta sellaiseen juhlaan, jonne ovat tervetulleita kaikki asiakkaat.   

 

Äänekoskella osataan jo odottaa Cittarin synttäreitä. Osataan myös odottaa sitä, että oma kuninkaamme Leif Lindeman esiintyy siellä

– Olen saanut Leifin esiintymään synttäreillemme jo kuudetta kertaa, Lankinen laskee.

Keskellä kirkasta lauantaipäivää, kesken viikonloppuostelujen laitettiin tanssiksi. Leif tanssitti asiakkaita, mutta suurin osa jäi kuulolle. Valloittava esiintyjä otti yleisönsä jälleen kerran haltuunsa.

Lankinen sanoo huomanneensa kuinka seitsemän vuotta on kulunut kuin siivillä. K-Marketit Markkamäessä ja Karhunlähteellä ovat olleet Lankisen luotsattavana jo vuoden verran.

–  Aika tuntuu olevan sellainen käsite, joka kulkee todella nopeaan tahtiin, samaa mieltä tuntuvat olevan myös asiakkaat. Tammikuussa tietää miettivänsä, että synttäreille on pitkä aika, ja sitten huomaakin niiden olevan jo ovella, Lankinen laskee.

Lankinen antaa suuren kiitoksen koko Citymarketin ja K-Marketien joukkueelle.

– Meillä on koossa loistava porukka! Jos ei olisi hyvää henkilöstöä, ei tästä hommasta tulisi mitään. Hyvä henkilökunta on yrityksen voimavara ja pääoma, Lankinen kiittelee.

Cittarin synttäreitä on juhlittu pitkin viikkoa. Perjantaina mukana oli 14 eri konsulenttia tuotteineen.

– Olen koko ajan korvat kuulolla asiakkaiden toiveiden suhteen ja heiltä saatu palaute erilaisista tempauksista ja teemoista on erittäin hyvää. Olen saanut kiitosta kun olen jaksanut touhuta näitä erilaisia tempauksia. Tällaiset myymälän sisällä tapahtuvat isommat jutut ovat aika uniikkeja, katsotaan mitä seuraavaksi keksitään, Lankinen sanoo.

Synttäreillä esiintyi myös Äänekosken Työväensoittajat ja Taikuri Jore.

Kauppias itse, Mika Lankinen.

Leif Lindeman valloittaa ja hurmaa.

 

Vastaa