Demarien kannanotto: Nuorista on pidettävä huolta


Äänekosken Sosialidemokraatit kantavat huolta nuorten pahoinvoinnista Äänekoskella. Äänekoski on valitettavasti esiintynyt viime aikoina tutkimustulosten kärjessä niissä tutkimuksissa, joissa mitataan nuorten pahoinvointia.

Nuoret rakentavat tulevaisuuttamme, heidän pahoinvointinsa on otettava tosissaan. Syitä ilmiölle tulee pohtia kaupunginhallinnon joka portaassa ja taattava nuorten kanssa työskenteleville kunnolliset resurssit työskentelyyn.

Myös muiden aikuisten, kuin viranhaltioiden, on havahduttava ongelmaan. Äänekosken Sosialidemokraatit toivovat kaupungin järjestävän mahdollisimman pian keskustelutilaisuuden kuntalaisille, jossa aikuiset voivat yhdessä pohtia, miten autamme nuoriamme.
Äänekosken Sosialidemokraatit

Vastaa

 1. Aulis

  Onko huoli oikea ja aito, vai haetaanko poliittisia lisäpisteitä? Nyt herätään, kun Hesari asian toi esille. Tämä huoli olisi pitänyt olla jo 90-luvulla yli puoluerajojen ja teot sen mukaisia!

  Vastaa
 2. Huolestunut

  Ennen kaikkea kuunnelkaa kuntalaisia , niitä kenellä on paha olla tai niitä kenen läheisellä on paha olla! Tuskan määrä kaupungissa on suuri kun otetaan huomioon että pahoinvoivan ympärillä olevat läheiset kokevat tuskaa läheisen puolesta.
  Koulukiusaaminen keskuskoulussa on järkyttävää. Sen kitkemiseen ei ole olemassa koululla mitään keinoa . Perustakaa ensimmäisenä työryhmä keskuskouluun miettimään mitä sille voidaan tehdä . Läpi sormien katsominen ei enää käy !!!

  Vastaa
 3. pk

  Demareilla ei ole huoli kuin itsestään. Heikosti menee, niin pitää yrittää nuoleskella tällaisilla lausumilla.

  Vastaa