Energinen Equally Stupid valloittaa Painotalolla


Equally Stupid saapuu Äänekosken kulttuuritoimen vieraaksi torstaina 19. huhtikuuta. 

 

Kansainvälisen tuulahduksen Painotalon kevääseen tuo islantilais-suomalais-sveitsiläinen Equally Stupid, joka on kitaristi Sigurdur Rögnvaldssonin, saksofonisti Pauli Lyytisen ja rumpali David Meierin muodostama energinen yhtye.

Trion melodisessa ja rytmisesti monikerroksisessa tuotannossa on runsaasti vaikutteita mm. progressiivisesta rockista, mutta sävellykset jättävät kuitenkin runsaasti tilaa myös väkeville solisteille. Equally Stupid on yhtye, jonka tavoitteena on viedä musiikkiaan jatkuvasti entistä persoonallisempaan ja mielikuvitusrikkaampaan suuntaan, monenkirjavine sävellyksineen ja soitinyhdistelmineen.

Equally Stupid on julkaissut kaksi albumia Exploding Head (2014) ja Escape From The Unhappy Society (2017), joista molemmat saivat riemastuttavan vastaanoton niin levyllä kuin keikkalavoilla.

”All are equal. Some are more equal than others. But only very few are equally stupid.”

”Lyytisen tenorifoni, Rögnvaldssonin sähkökitara ja Meierin rummut toimivat orgaanisessa kokonaisuudessa täydellisessä ajatusyhteydessä. Rytmisessä mielessä trio yltääkin tasolle, jollaiseen törmää harvoin missään.”Matti Komulainen, Turun Sanomat

Sigurdur Rögnvaldsson (IS) – baritone kitara / bass VI

Pauli Lyytinen (FI), saksofonit ja elektroniikka

David Meier (CH), rummut

Equally Stupid Painotalla 19.4. Konsertti alkaa klo 19.00, jonka jälkeen ovet lukitaan. 

Liput alkaen 16,50e Tiketistä (sisältää Tiketin palvelumaksun 1,50e)

https://www.tiketti.fi/Equally-Stupid-Painotalo-Aanekoski-lippuja/51328

ja tuntia ennen ovelta 18e.

 

 

Vastaa