Ennakkoäänien perusteella Juho Kautto menossa läpi: ”Taitaa mennä maalikamerataisteluksi!”


Vasemmistoliiton ja Juho Kauton vaalivalvojaisissa on toiveet korkealla. Ennakkoäänien mukaan vasemmistoliitto saisi kuusi paikkaa lisää, ja yksi paikka olisi tulossa Keski-Suomeen. 

 

Juho Kautto sai ennakkoääniä 1052. Niskaan hengittää Eila Tiainen, reilulla 800 äänellä.

– Näyttää siltä että Keski-Suomeen saadaan paikka takaisin. Näyttää myös siltä, että vasemmistoliitto on yksi vaalien voittaja, siitä kiitos Li Anderssonille, Kautto huokaa.

Ennakkoäänien jälkeen tunnelma Suolahden kansantalolla muuttui odottavasta iloisen jännittyneeksi. Pöytään katettu janssoninkiusaus, kakut ja herkut menevät ääntä kohti hyvässä tunnelmassa.

Ennakkoäänien mukaan SDP on suurin puolue 18,9 prosentin kannatuksella, toisena kokoomus (17,2%), kolmantena keskusta (15,4%), seuraavana perussuomalaiset (15,1%), vihreät (11,4%) ja vasemmistoliitto 8,9 prosentin kannatuksella. Ennakkoäänien mukaan sinisille ei olisi tulossa yhtään paikkaa.

– Käy meille niin tai näin, niin voittajia ollaan, sanoo Kauton vaalipäällikkö Riikka Happo.

Ennakkoäänet lupaavat läpimenoa.

Vastaa

  1. Erkki Kautto

    Suuri kiitos kaikille Juho Kauton puolesta häntä äänestäneille ympäri Keski-Suomea.Teitte upean teon sen puolesta,että nyt Äänekoskella on oma edustaja Arkatianmäellä.Mikä on vielä tärkeää,että vasemmisto sai Keski-Suomeen edustajansa läpi.Juho Kautto on oikeuden mukaisuuden puolesta taistelija,halu tehdä kaikille inhimillisempi Suomi elää,eikä vain harvoille.

    Vastaa