Ensi kesän Keitelejazz alkaa hahmottua – kuvakin jo valmiina


Hovitaiteilija Ari Liimatainen toi johtokunnan arvioitavaksi kolme vaihtoehtoa. Valinta osui tähän upeaan työhön.

Keitelejazz 2019 valmistelut ovat jo täydessä käynnissä. Paikka on varma, päivät lyöty lukkoon ja julisteita ja paitoja koristava kuva on taiteiltu sekä ohjelmiston laadinta on menossa. 
 
Taitelija Ari Liimataisen teos valittiin kolmesta upeasta ehdokkaasta yksimielisesti Äänekoski Jazz ry:n johtokunnan kokouksessa.

– Samalla paljastettakoon, että johtokunta on päättänyt, että Keitelejazzin pääkonserttien tapahtumapaikkana keskiviikosta lauantaihin toimii myös ensi vuonna Jazzteltta kaupungintalon rantapuistossa, toiminnanjohtaja Jukka Vehkala kertoo ÄKSälle. 

Oheiskonserttien tapahtumapaikat ovat vielä mietinnässä ja ohjelmiston kasaaminen on alkuvaiheessa, mutta kovasti työn alla.

– Alkuvuodesta päästään jo jotain julkistamaan, Vehkala sanoo.

Keitelejazz 25.-29.7.2019 Äänekosken rantapuistossa

Voisiko kuvasta jo alkaa päättelemään ketä nousee heinäkuussa Rantapuiston lavalle?

Vastaa

 1. Yhteisen edun puolesta

  Ensi kesän Keitelejazzit voisi pitää yhden illan juttuna painotalolla liput 5€ tila riittää vallan hyvin esitykselle

  Vastaa
  1. Pekune

   Hyvä Yhteisen edun puolesta. Nimen omaan Keitelejazzeja ei voisi pitää yhden illan juttuna, eikä painotalolla eikä liput voisi olla 5€. Sehän olisi Keitelejazzien halveksuntaa jos mikä. Kun kaikkien muiden kesäfestarien tai konserttien liput ovat 30, 40, 50 jopa liki 100 €, veronmaksajillako sitten tappiot maksatettaisiin? Vaiko joku eläkeläisten humppabändikö sinne soittamaan talkoilla? Kuinka ajattelit vai ajattelitko lainkaan?

   Vastaa
   1. Yhteisen edun puolesta

    Keitekejazzeja ei tule järjestää kaupungin tuki varoilla, mikäli kaupunki lähtee tukemaan tai maksamaan tappiot mitä jazzit tuottaa se ei ole oikein. Tämä tapahtuma kiinnostaai vuosi vuodelta hyvin pientä ikääntyvää ryhmää, jotka tapahtumasta ovat kiinnostuneet.Yhteisen edun puolesta

    Vastaa
    1. Pekune

     Hyvä Yhteisen edun puolesta. Ihminen ei elä pelkästä leivästä. Käsitykseni mukaan urheiluun on Äänekoskella satsattu aika paljon rahaa eli kaupunki on tukenut urheilua ja maksanut urheilun ”tappiot”. Ottamalla urheiluun ja kulttuuriin panostus pois määrärahoista, asukkaiden veroaste laskisi vain hiukan ja mikä seuraus siitä olisi asukkaiden henkiseen ja fyysiseen olotilaan? Kuka jäisi asumaan paikkakunnalle Näivettylä, jos kulttuuriin ja urheiluun panostaminen lopetettaisiin?

     Vastaa
  1. Pekune

   Hyvä jkgsdfjksdö. Ehkä halutessasi pääsisitkin pesemään vuokratelttaa. Ilmoittauduthan teltan vuokraajalle hyvissä ajoin.

   Vastaa