”Ensikäden tietoa yrittäjän arjesta”: Ulla Aaltonen ja Maria Kokko kansanedustajien nimikkoyrittäjiksi


Maria Kokko.

Kansanedustajille nimetään  omasta vaalipiiristä nimikkoyrittäjä, joka auttaa, kun kansanedustaja tarvitsee tietoa yrittäjyydestä.  Äänekoskelta nimikkoyrittäjiksi nimettiin konsultti Ulla Aaltonen ja puutarhuri Maria Kokko.

 

Suomen Yrittäjien ja sen aluejärjestöjen nimikkoyrittäjyyskonsepti tarjoaa  kansanedustajalle luontevan  yhteyden  yrittäjän arkeen.  Yrittäjä saa  puolestaan  ajantasaista tietoa yrittäjiä koskevasta päätöksenteosta.  Yhteydenpidon on tarkoitus kestää koko vaalikauden.

– On hienoa, että on tällainen suora väylä kansanedustajien ja yrittäjien välillä. On luonnollisesti ymmärrettävää, että kummatkin osapuolet ovat tahoillaan kiireisiä. Tästä huolimatta on mahtavaa, että meillä nimikkoyrittäjinä on tarvittaessa suora kontakti kansanedustajaan, sekä kansanedustajilla oman alueensa yrittäjäkenttään, Keski-Suomen Yrittäjien hallituksen jäsen ja nimikkoyrittäjä Maria Kokko kommentoi.

Nimikkoyrittäjä ja kansanedustaja  voivat tavata esimerkiksi Suomen Yrittäjien aluejärjestöjen  kansanedustajatapaamisissa.  Yrittäjä voi  puolestaan  kutsua kansanedustajan kylään yritykseensä.

– Pystymme tarjoamaan kansanedustajille sellaista ensikäden tietoa yrittäjän arjesta ja oman alueemme yrittäjyyden olosuhteista, jota kansanedustajat voivat omassa työssään hyödyntää, Maria Kokko päättää.

Ulla Aaltonen.

Keski-Suomen kansanedustajien nimikkoyrittäjät

Anne Kalmari – Tapu Holttinen, pj., Keski-Suomen Yrittäjät

Bella Forsgrén – Johanna Soilu, varapj., Keski-Suomen Yrittäjät

Joonas Könttä – Kimmo Valkeinen, hallituksen jäsen

Jouni Kotiaho – Seija Kiiskilä, hallituksen jäsen

Juho Kautto – Maria Kokko, hallituksen jäsen

Petri Honkonen – Hanna Virtanen, hallituksen jäsen

Piritta Rantanen – Tuija Poutiainen, hallituksen jäsen

Riitta Mäkinen – Aki Teiskonen, varapj., Keski-Suomen Yrittäjät

Sinuhe Wallinheimo – Ulla Aaltonen, hallituksen jäsen

Teuvo Hakkarainen – Tapani Paasu, hallituksen varajäsen

 

Vastaa