Epäilyttävä mies kävi läpi Äänekosken keskustan liikkeitä – yhdestä yrityksestä katosi 200 euroa rahaa


Kuvan mies ei liity tapaukseen.

Äänekosken keskustassa kulki tiistaina iltapäivällä epäilyttävä nuorukainen, joka vieraili useammassa yrityksessä ilmeisesti rikollisin aikein.

 

Kauneus & Hyvinvointi Carolinasta varas sai käsiinsä 200 euroa sisältäneen tilityspussin. Yrittäjä Marianne Puussar teki asiasta rikosilmoituksen iltapäivällä.
– Olin liikkeen takaosassa asiakkaan kanssa, kun tuli olo, että aulassa on joku. Hän varmaan kuuli, että olin tulossa ja hyppäsi pois tiskin takaa. Mukaan oli lähtenyt kassapussi jossa oli 200 euroa rahaa. Onneksi olin eilen käynyt viemässä rahoja pankkiin, ettei mennyt enempää, Puussar sanoo.

ÄKSän tietojen mukaan mies on 30–35 vuotias, lyhyehkö mies. Hänellä on tummat hiukset, sänkiparta, lyhyt musta toppatakki ja harmaa pipo. Mies on puhunut kohdattaessa huonoa englantia ja sanonut puhuvansa italiaa.

ÄKSän tietojen mukaan mies on käynyt ainakin kuudessa Äänekosken keskustan liikkeessä. Mies kävi myös ÄKSän toimituksessa.
– Hän hoki ”massage, massage” ja lähti nopeasti pois, kun näki, että meitä on useampi, ÄKSän väki kertaa.

Toimituksemme kehoittaa yrittäjiä valppauteen. On myös syytä tarkistaa, onko yritysten kaikki arvotavarat ja rahat tallessa. Rikostapauksissa on syytä olla yhteydessä suoraan Sisä-Suomen poliisiin.

Vastaa

  1. Virva Ruuska

    Kyseinen kaveri vieraili myös klo 11-13 välillä Ääneseudun Asunnot Oy.n toimistolla Suolahdessa.

    Vastaa