Hannu Penttinen saateltiin eläkkeelle 38 vuoden jälkeen


Hannu Penttisen eläkekakkukahvit makusteltiin kaupungintalolla.

Äänekoskelainen opettaja, kaupunginvaltuutettu, työsuojeluvaltuutettu ja seura-aktiivi Hannu Penttisen eläkekahvit järjestettiin Äänekosken kaupungintalolla perjantaina 25. toukokuuta. 

 

38 vuotta opettajana toiminut Penttinen on periaatteessa ollut eläkkeellä jo puoli vuotta, mutta on silti toiminut opettajana aikuisten perusopetuksessa lukiolla. Mies on selvästi tottunut puuhaamaan, eikä nytkään aio jäädä lekottelemaan kiikkustuolissa.
– Eiköhän minulle riitä tekemistä jalkapallon ja politiikan parissa. Heinäkuussa syntyy myös lapsenlapsi, jonka kanssa aion viettää aikaa, Penttinen sanoo tyytyväisenä.

Miestä eläkkeelle tulivat saattelemaan ystävät, työtoverit, sekä kaupungin virkamiehet aina kaupunginjohtaja Matti Tuonosesta sekä opetus- ja kasvatusjohtaja Ville Härtsiästä lähtien. Ettei kakkukahveja tarvinnut hiljaisuudessa nauttia, soitti Jaana Tani upeasti valtuustosalin flyygeliä. Vaikka päivänsankari oli kieltänyt vieraita tuomasta lahjoja, oli lahjapöydällä lopulta kaikkea kirjoista rantaleluihin.

ÄKS toivottaa Hannulle meneviä ja iloisia eläkepäiviä!

Vastaa