Heinäkuussa jazzataan Koskikeskuksessa


Antti Lähdesmäki

Äänekoskella päästään sittenkin jazztunnelmiin.
 
Keitelejazz pitää välivuotta, mutta heinäkuun viimeisenä lauantaina päästään jazztunnelmaan, kun Koskikeskuksessa järjestetään jazzilta, jonka järjestelyistä vastaavat Pekka Vainiola ja Ravintola Kosken Helmi.
 
– Tämä pieni jazztapahtuma ei millään muotoa kompensoi Keitelejazzien välivuotta. Keitelejazzit olivatkin satojen ja satojen entisten ja nykyisten äänekoskelaisten kesäinen kohtaamispaikka mukavan musiikkitapahtuman yhteydessä. Niin sanotut kovat nimet houkuttelivat faneja Suomen rajojen ulkopuoleltakin kuulemaan suosikkiesiintyjiään, Vainiola.
 
Koskikeskusjazz-tapahtumassa tavoitellaan kesäistä fiilistelyä mukavan musiikin ja ruoan merkeissä. Ravintolassa on B-oikeudet.
 
Esiintyjät
 
Antti Lähdesmäki Quartet: Antti Lähdesmäki on Äänekoskelta kotoisin oleva pianisti, joka on vuosien mittaan oman kvartettinsa ohella vaikuttanut erilaisissa kokoonpanoissa ja projekteissa. Antti Lähdesmäki Quartet soittaa omaperäistä, modernia eurooppalaista jazzia, jossa yhdistyvät elementit länsimaisesta taidemusiikista freen kautta amerikkalaiseen svengiin. .
 
Cabin EchoesCabin Echoes on jyväskyläläistaustainen blues-folk-tyylisuunnan edustaja.
 
Lippujen ennakkomyynti
Kosken Helmi, Koskikeskus, Kauppakatu 11, Äänekoski

Cabin Echoes

Vastaa

  1. Pekka Vainiola

    Kvartetti kummittelee usein näissä yhteyksissä. Antti Lähdesmäki on useimmin esiintynytkin kvartettina, mutta Koskikeskusjazz-tapahtumassa on mukana trio-kokoonpano. Ja lippujen myyntiin päästiin tällä viikolla ja niitä saa Kosken Helmen kassalta ja minulta. Muutamien yritysten ilmoittautuessa ostamaan liput henkilökunnalleen oletetaan lippujen loppuvan eikä niitä missään olosuhteissa saa enää ovelta.

    Vastaa