#hiddenaanekoski – kampanja alkaa – haetaan positiivisia ja aktiivisia äänekoskelaisia sosiaalisen median lähettiläiksi!


Nyt on haussa positiivisen aurinkoinen henkilö.

Lähettiläs on henkilö, joka kertoo, kuvaa ja jakaa tarinaa omasta mielenkiinnonkohteestaan muille. Olisiko sinusta lähettilääksi? Lähettilääksi voi hakea kuka tahansa, hakuaika alkoi tänään keskiviikkona ja päättyy 23. huhtikuuta. 

 

Visit Äänekoski ja Äänekosken kaupunki hakee positiivisia ja aktiivisia äänekoskelaisia tuottamaan sisältöä sosiaaliseen mediaan tarkoituksena tutustuttaa matkailijoita sekä paikallisia ihmisiä Äänekosken piilotettuihin helmiin.

Valitsemme joukon eri ikäisiä, monesta eri kiinnostuksen kohteesta ja taustasta tulevia henkilöitä, jotka tuottavat lähettilään roolissa sisältöä ja materiaalia kiinnostuksensa kohteesta sosiaaliseen mediaan.

Yhteistyötä tullaan tekemään paikallisten yritysten, kaupungin ja monien muiden toimijoiden kanssa. Jokainen lähettiläs tuottaa sisältöä omasta kiinnostuksen kohteestaan, joita voivat olla esimerkiksi luonto, historia, kulttuuri, liikunta, tiede, taide, valokuvaaminen, musiikki, alue, muoti ja harrastukset sekä kiinnostukset ylipäätään, kaikissa eri muodoissaan! Toivomme myös, että lähettiläät ovat avoimia ja valmiita kokeilemaan kaikkea uutta lähettiläsjaksonsa aikana. Lähettiläsjakso kestää vuoden loppuun asti.

Kevään aikana starttaava lähettilästoiminta rakentaa ympärilleen myös saman aiheisen kuvakilpailun, joka kantaa nimeä #hiddenaanekoski.

Äänekoski – lähettiläiden haku on käynnissä Äänekosken kaupungin nettisivuilla https://www.aanekoski.fi/ .Paikallisille yhteistyöyrityksille kohdistettu haku käynnistyy myös yhtä aikaa. Yritys voi liittyä mukaan lähettämällä sähköpostia saana.peurasaari@aanekoski.fi tai soittamalla numeroon 0401917542.

Hidden Äänekoski lyhyesti

#hiddenaanekoski on Visit Äänekosken ja Äänekosken kaupungin yhteistyössä järjestettävä projekti, jossa etsitään positiivisia äänekoskelaisia vuoden loppuun asti kestävään lähettilästoimintaan. Lähettiläille ei makseta palkkaa, mutta toiminta suoritetaan markkinointiyhteistyönä paikallisten yritysten, kaupungin ja toimijoiden kanssa. Lähettiläs pääsee kokemaan, näkemään ja raportoimaan erilaisia tapahtumia, aktiviteettejä sekä arkisia kokemuksiaan sosiaaliseen mediaan.

Testaa sopivuutesi lähettilääksi.

Oletko?

Aktiivinen, positiivinen sekä avoin persoona, joka on valmis kertomaan kiinnostuksensa kohteista, harrastuksista, yrityselämästä tai vapaa-ajasta sosiaalisessa mediassa.

Olet valmis tuottamaan innostavaa sisältöä kuvien, tekstien tai videoiden muodossa. Haluat inspiroida muita löytämään Äänekosken ”piilotetut” helmet.

Tarjoamme lähettiläälle:

Koulutuksen Äänekoski-lähettilääksi, laajan yhteistyöverkoston ja monia sponsorietuja. Äänekoski-lähettiläänä pääset roolisi puolesta tekemään ja kokemaan tapahtumia Äänekoskella, sekä kertomaan niistä sosiaalisessa mediassa. Lähettiläänä sinulla on myös ainutlaatuinen tilaisuus tuoda Äänekosken hyviä puolia esille. Saat myös merkinnän ansioluetteloosi sekä pääset rakentamaan hienoa yhteistyöverkostoa alueen toimijoiden kanssa. Lähettiläänä saat ympärillesi myös huikean, uuden verkoston muista lähettiläistä.

Vastaa