Hitsauskonevarkaat kiinni tehtaalta


Hätäkeskukseen tuli tiistaina puoli yhdentoista aikaan illalla ilmoitus, jonka mukaan kaksi miestä oli yrittänyt anastaa Sarvelantiellä sijaitsevalta tehdasalueelta hitsauskonetta.

Toinen miehistä oli jäänyt autoon odottamaan portin ulkopuolelle siksi aikaa, kun toinen osapuoli oli mennyt portista tehdasalueen sisäpuolelle. Mies oli palannut portille kantaen yrityksen tiloista ottamaansa hitsauslaitetta, mutta vartijat olivat kerinneet tilanteeseen väliin ja ottivat molemmat henkilöt hallintaansa.

Poliisipartio otti vuonna 1986 ja 1987 syntyneet miehet kiinni epäiltynä varkauden yritykseen ja kuljetti heidät Saarijärven poliisiasemalle.

Vastaa

 1. Totuus tulee vielä esiin monessa asiassa!

  Voitaisiinko kertoa miesten kansalaisuus, kun alueelle ei pääse ilman kulku oikeutta. Vai onko ” Biotuotetehtaan” imago vaarassa. Totuutta peitellään monessa asiassa.

  Vastaa
  1. Juri Belonow

   Asiasta mitään tietämättömänä, voin sanoa, että itäeurooppa. Tuolta alueelta on kadonnut uskomattoman paljon tavaraa, aivan kuten kaikilta niiltä työmailta, missä on runsaasti idän ihmeitä. Tulee muuten vuokraisännillekkin yllätyksenä, mitä kaikkea asunnoista voi kadota 😀

   Vastaa