Hodareilla hyvää lapsille ja nuorille


Suolahden R-kioskin väki lahjoilli MLL Suolahdelle tuhat euroa.

 

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Suolahden osasto sai iloisen yllätyksen heinäkuun lopulla, kun Suolahden R-kioskin väki lahjoitti yhdistykselle tuhat euroa. Rahat ovat peräisin R-kioskien välisessä välipalamyynti-kisassa pärjäämisestä.

– Kahdeksan koko maassa parhaiten välipaloja, eli esimerkiksi hodareita, myynyttä pistettä saa tuhat euroa valitsemaansa hyväntekeväisyyskohteeseen. Aika hyvin myyty, Ärriä on Suomessa nimittäin yli 500, kertoo Suolahden R-kioskin yrittäjä Kirsi Sinijärvi.

SUOLAHDEN ÄRRÄN väki ei kauaa joutunut oikeaa kohdetta pohtimaan.

– MLL oli oikeastaan ainoa hyväntekeväisyyskohde, jota mietittiin. Halusimme kohdentaa rahat nimenomaan lapsille ja nuorille, Ärrän myyjä Tuija Suikka sanoo.
– On myös hyvä, että raha jää oikeasti tähän Suolahteen, Ärrän myyjä Satu Hatakka lisää.

MLL Suolahti on pieni, mutta virkeä paikallisyhdistys, jolle tuhat euroa on suuri määrä rahaa.

– Tämä on todella hienoa. Olen vieläkin ihan häkeltynyt, kun tämä tuntuu niin isolta rahalta, MLL Suolahden Eija Kivelä sanoo.
– Suolahdessa toimii muun muassa perhekahvila, jonka toimintaan tätä rahaa voidaan ohjata, MLL Suolahden Paula Pekonen sanoo.

R-KIOSKEILLA on jatkuvasti käynnissä välipalamyyntikisa, joten mikäli hodareille ja muille välipalatuotteille löytyy Suolahdesta tarpeeksi ostajia, voi tonnin lahjoitus osua Suolahteen vielä uudelleen.

– Seuraava lahjoituskohde on Suolahden Urho, joka myös tekee paljon nuorisotyötä, Sinijärvi sanoo.
– Jos me lyötäisiin rahat yhteen, voitaisiin yhdessä järjestää aikamoinen spektaakkeli, Kivelä innostuu.

Vastaa