Honkolan koululle rakennettiin laavu – ”Tänne on hyvä ihmisten kokoontua yhdessä”


Honkolan koululla pidettiin uuden laavun avajaisia iloisissa merkeissä.

Honkolan koulun pihassa pidettiin uuden laavun avajaiset perjantaina 3. marraskuuta.

 

Honkolan koulun pihapiiriin ilmestyi upea laavu talkootöinä. Idea laavun rakentamiseen sai alkunsa kyläparlamentin kartoituksessa, jossa mietittiin mitä Honkolassa tarvittaisiin, mutta sitä ei vielä ole. Puut laavun rakentamiseen lahjoitti Erkki Rautiainen ja yhteistyötä on tehty myös kaupungin kanssa.

– Sieltä se ajatus sitten lähti, koska meillä ei ole täällä rantaa niin laavu oli loistava vaihtoehto. Tänne on ihmisten hyvä kokoontua yhdessä tekemään kaikenlaista, kertoo Sinikka Rautiainen.

Uusi laavu on kaikkien käytössä ja toiveena olisi, että käyttöä olisi runsaasti. Koulun oppilaat voivat hyödyntää laavua esimerkiksi välituntileikeissään.

– Tämä on muun muassa oiva paikka perheille saapua viettämään aikaa yhdessä, Rautiainen toteaa.

Laavun edessä on betonirengas, johon saa sytyttää grillitulet. Grillin lämmössä on hyvä paistaa vaikka makkarat ja nauttia nokipannukahvit.  Talkootöinä syntynyt upea laavu on upea merkki yhteistyöstä ja talkoohengestä.

 

Äänekosken elinvoimayksikkö antoi koululle makoisan lahjan uuden laavun kunniaksi.

Vastaa

  1. Tekemällä olot paranee, ei valittamalla!

    Hienoa Honkolan kylä! Olette hyvä esimerkki siitä mitä saadaan aikaan talkoilla. Teidän laisia tarvitaan lisää. Ei ole ilmaista, on vain muiden maksamaa.

    Vastaa