Hotelli Keiteleeseen uudet ravintolayrittäjät!


Tuula Puisto ojentaa Hotelli Keiteleen ravintolatoimen uusille yrittäjille maaliskuun aikana.

Hotelli Keiteleen ravintolatoiminta jatkuu täysin keskeytyksettä. 

 

Hotelli Keitele ilmoitti vuoden alussa lopettavansa ravintolatoiminnan, mikäli jatkajaa ei löydy. Nyt on uudet yrittäjät löytyneet, eikä toimintaan tule edes taukoa.

– Olemme neuvotelleet esisopimuksen uusien yrittäjien kanssa hotelli Keiteleen ravintolan vuokraamisesta! Uudet yrittäjät ovat alan tuntevia, pitkäaikaisia ravintola-alan ammattilaisia. Jätämme hyvilä mielin ravintolan heidän käsiinsä! Toiminta siirtyy heille maaliskuun aikana, Hotelli Keitele ilmoittaa Facebook-sivullaan.

– Olemme tosi innoissamme tästä. Jos ravintolatoiminta olisi loppunut, se olisi ollut iso isku tälle kylälle ja olisi itselle tullut sellainen olo, että on tehnyt kylälle pahaa. Mutta minkä sille mahtaa kun ikää tulee, Hotelli Keiteleen Tuula Puisto sanoo.

Puisto ei paljasta uusien yrittäjien henkilöllisyyttä, vaan antaa heidän itsensä kertoa uudesta projektistaan. Uudet vetäjät ottavat ravintolan haltuunsa maaliskuun aikana.
– Tässä on vielä viime hetken viilauksia, mutta varmasti on tulossa lisäinfoa ja avajaisiakin, Puisto lupaa.

Vastaa

  1. Seppo Kotaniemi

    Kiitos Hyvästä palvelusta Hotelli Keiteleen nyt lopettavat yrittäjät ja menestystä uusille jatkajille . Suolahti tarvitsee Hyvän ruokapaikan edelleen . tv. Seppo Kotaniemi

    Vastaa
  2. Ville

    Nyt vaan remonttia että saadaan paikka päivitettyä 2000 luvulle. Puita olisi hyvä kanssa kaataa mäestä, estää hyvät näkymät kaupungin suuntaan, eikä hotelliakaan kunnolla näy tieltä.

    Vastaa