Huhtikuun lopussa Äänekosken työttömyysprosentti oli 13,3


Keski-Suomessa oli huhtikuun lopussa yhteensä 15 057 työtöntä työnhakijaa. Se on 2 719 (-15,3 %) vähemmän kuin vuotta aikaisemmin ja 350 henkilöä vähemmän kuin kuukausi sitten.

 

Keski-Suomsessa työttömien työnhakijoiden osuus työvoimasta on tällä hetkellä 11,8 prosenttia. Tiedot ilmenevät työ- ja elinkeinoministeriön Työnvälitystilastosta.

Äänekoskella tilanne on parantunut maaliskuun lopusta 0,3 prosenttia. Äänekoskella työttömien työnhakijoiden osuus työvoimasta oli viimeisimmän tilaston mukaan 13,3 prosenttia. Huhtikuun lopussa Keski-Suomessa oli kuusi alle kymmenen prosentin kuntaa: Toivakka, Muurame, Laukaa, Petäjävesi, Uurainen ja Kyyjärvi. Keski-Suomen korkein työttömyysprosentti löytyy Saarijärveltä, jossa työttömien osuus työvoimasta oli 15,6 prosenttia. Äänekoskea heikompi tilanne oli myös Kannonkoskella (14,2%) ja Karstulassa (14,5%)

Vastaa

  1. Melkein Äänekoskelainen yrittäjä, vaan muualle ajettiin.

    Olisikohan nyt viimeinkin Äänekoskella aika ryhtyä käyttämään järkeä ja aloittaa työ sen eteen että tänne saataisiin yrityksiä jotka työllistävät ja lopettaa yritysten pois ajo mikä tuntuu olevan päättäjien mieleen. Työpaikoilla saadaan veronmaksajia, ei millään harrastus paikoilla. Työ ensin ja sitten harrastukset, siitä me kaikki hyödytään.

    Vastaa