Huikea huipentuma Huiman junnuilla – Hiskillä tyttöjen divaria tai bussilla Laukaaseen B-poikien SM-välieriin


Viikonloppuna voi kannustaa vaikkapa Huiman tyttökorista uuteen nousuun. Mikko Kymäläisen ja Sari Purasen valmentamat C-tytöt esiintyvät Hiskinmäellä lauantaina.

Huiman koriskausi on huipentumassa viikonloppuna juniorijoukkueiden ratkaisupeleihin. Tärkeitä koitoksia on tarjolla niin Äänekoskella, Laukaassa kuin Helsingissäkin.

Kovin juttu on tietysti B-poikien SM-sarjan välierät. Runkosarjassa upeasti kakkoseksi sijoittunut joukkue kohtaa kolmosen, helsinkiläisen Sykin lauantaina kello 18 kotikentällään – joka on tällä kertaa Liikuntatalon remontin vuoksi Sydän-Laukaan koulu.

Sunnuntaina joukkueet kohtaavat uudelleen Helsingissä. Finaaliin mennään kahdella voitolla. Jos voitot ovat sunnuntain jälkeen tasan, kolmas ja ratkaiseva ottelu pelataan ensi keskiviikkona taas Laukaassa.

B-pojat kaipaavat kannustusta oudompan kotisaliin, joten faneille on järjestetty paikalle bussikuljetus. Kello 17 Liikuntatalon pihasta lähtevä kyyti on ilmainen.

Lämmittelyksi korisfanit voivat käydä kokoontua lajin pariin Hiskinmäellä jo puoliltapäivin katsomaan C-tyttöjen I divisioonan aluesarjan pelejä. Ohjelma on seuraava:

klo 12.00 Huima vs. HoNsU
klo 14.00 HoNsU vs. Säyri
klo 16.00 SäyRi vs. Huima

Huiman C-tytöt ovat jo aiemmin varmistaneet aluesarjan voiton. Mitalit jaetaan runkosarjan päättymisen jälkeen sarjataulukon mukaisesti SäyRi–Huima-pelin jälkeen.

Sunnuntaina on sitten B-tyttäjen vuoro. Hiskinmäellä nähdään silloin jännittävä keskisen alueen I divisioonan Final Four -turnaus:

klo 10.00 Huima vs. HoNsU
klo 12.00 KoNMKY vs. Katajabasket
klo 14.00 Pronssiottelu
klo 16.00 Kultaottelu

Vastaa