Huimalle odotettu voitto sarjajumbosta

24.01.2015 19:08 (muokattu 24.01.2015 19:24)
KK Houser teki Turussa 20 pistettä 27 minuutissa. (arkistokuva)

Naisten Korisliiga jatkui Huiman osalta lauantaina Turussa, missä vastaan asettui sarjajumbona majaileva Riento. Viimeisestä 12 ottelustaan 11 voittanut Huima hoiteli ennakkoon heikomman vastustajansa näytöstyyliin koriluvuin 62–91 (15–31, 17–21, 15–19, 15–20).

Kovin suurta draamaa ei ottelussa missään vaiheessa nähty, sillä äänekoskelaiset ratkaisivat ottelun käytännössä ensimmäisellä jaksolla. Vahvasti hyökänyt Huima kasvatti eroa vääjäämättömästi heti aloitushypystä alkaen, kun Nunnavuoren urheiluhallin valotaulu näytti aikaa 6.03, oli johto revennyt jo ratkaisevaan 19 pisteeseen.

Loput kolme jaksoa Huima piti ottelun ohjakset edelleen tiukasti näpeissään kasvattaen johtoa tasaiseen tahtiin päätössummeriin saakka.

Ottelun ”helppous” näkyi myös peliminuuttien tasaisessa jakaantumisessa. Ainoa yli 30 minuuttia pelannut oli Chan Harris (26/17), kun taas vähiten pelannut Lotta Kymäläinenkin (2/1) sai pelata lähes 10 minuuttia.

Kaikki yhdeksän pelaajaa sai siis pelata ja jokainen onnistui myös korinteossa. Harrisin lisäksi pahiten turkulaisia kurittivat KK Houser (20/2), Kenya Robinson (10/15), Kaisa Kuisma (11/3) ja kasvattajaseuraansa vastaan mukavasti onnistunut Camilla Grönberg (14/3).