Huimalle pitkästä aikaa jenkkivahvistus


Kaksi edellistä kautta täysin kotimaisin voimin B-divisioonaa tahkonnut Huiman miesten joukkue on värvännyt tulevalle kaudelle ulkomaalaisvahvistuksen. Pittsburgh Staten yliopistossa viime kaudella pelannut 206-senttinen Trenton Clayton saapuu vahvistamaan äänekoskelaisten korinalustaa. 

Clayton pelasi NCAA II-tasolla pelaavan Pittsburgin riveissä edelliskaudella keskimäärin 19,7 minuuttia 8 pisteen ja 4,1 levypallon keskiarvoilla. Clayton on puhdas korinaluspelaaja, jota alleviivaa se muun muassa seikka, että hän ei ole koko yliopistourallaan ottanut ainuttakaan kolmen pisteen heittoa. 

– Haimme joukkueeseen sisäpelaajaa ja Trenton sopi siihen täydellisesti. Hänellä on vahvat raamit ja kokonsa sekä fyysisyytensä avulla hän tulee varmasti auttamaan meitä molemmissa kenttäpäädyissä. Ilman vahvistusta olisi sisäpelimme jäänyt kapeaksi ja näin saamme kaikki pelaajat omille pelipaikoilleen, koripallojaoston puheenjohtaja Hannu Kautto kommentoi hankintaansa Huiman nettisivuilla. 

Samassa yhteydessä Huima ilmoitti tehneensä ensi kautta koskevan sopimuksen pitkäaikaisen kapteeninsa Otto Jämsenin kanssa. 

Huimalla on nyt kasassa sopimukset kahdeksan pelaajan kanssa. Jämsenin ja Claytonin lisäksi nimensä sopimuspaperiin ovat raapustaneet Juuso Salmi, Veeti Jämsen, Kalle Koivunen, Roni Hälikkö ja Kasperi Häkkinen. Lisäksi Jukka Ohtonen, jolla oli jo olemassa oleva sopimus tulevalle kaudelle. Joukkuetta valmentaa Tommi Koskinen.

Huima esiintyy ensimmäisen kerran yleisölle harjoitusottelun merkeissä tiistaina 17.9., kun JBA:n alle 19 vuotiaiden joukkue saapuu uunituoreelle Äänekoski Areena Pankkarille. 

Alla video Claytonin viime kauden huippuhetkistä:

 

 

Vastaa

  1. Rasvakaapeli

    Ilmankos kaikkia tilavuokria nostetaan että saahaan taas Huimalle lisää rahaa. Ilman huimaa ei tarvitsisi lypsää rahaa tilavuokrilla 😉

    Vastaa
  2. Riittääkö pelaajat?

    Heh. Kahdeksan pelaajaa sarjakauden kynnyksellä? Lisää pitäs tulla, jotta saa kauden pelattua. Ei edes koripallossa pärjää alle 10 pelaajalla.

    Vastaa