Huiman junnufutis jakoi palkinnot onnistuneesta ja iloisesta kaudesta


Onneksi olkoon palkituille!

 

Koko Huiman juniorijalkapalloperhe kokoontui Äänekosken kaupungintalollejuhlistamaan onnistunutta kauttaan ja jakamaan palkintoja reippaille pelaajille ja taustajoukoille.

 

 

Juniorijalkapallojaoston puheenjohtaja Hannu Penttinen kertasi puheessaan Huiman arvoja, jotka ovat hallittua hauskuutta, hyväksyntää ja huolenpitoa. Salissa istuneista sadoista junnuista huokui näiden arvojen meininki, sillä jokaiselle palkinnon pokanneelle hurrattiin, nauru kaikui ja ylävitoset läpsyivät.

Penttinen kertoi futareille myös, että mikäli päättäjät ovat suosiollisia, ensi vuonna kauden päättäjäisiä päästään juhlimaan uudessa jalkapallohallissa.
– Uusi halli nostaa harrastamisen ihan uudelle tasolle. Me vanhemmat muistamme, miten on treenattu, hiekassa, mudassa ja lumessa, mutta toivottavasti teidän ei tarvitse sitä kokea, vaan päästään talvikaudeksi halliin.

Jokainen joukkue palkitsi joukostaan yhden Fair Play -pelaajan, joka on esimerkillinen, ahkera ja reilu tyyppi niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Sen lisäksi palkittiin vuoden valmentaja, sinettiseura juniorivalmentaja, vuoden joukkueenjohtaja, vuoden talkoolainen, vuoden maalivaht sekä vuoden juniori.

Erityismaininnan ja suuret aplodit sai myös T05 -joukkue, joka nappasi tänä kesänä Kokkola Cup-turnauksen arvostetuimman palkinnon Gentlemans Prizen, eli palkinnon hyvästä meiningistä ja ”herrasmiesmäisyydestä” niin kentällä kuin sen laidallakin.

 

Vuoden Fair Play-pelaajat

P10 (Suolahti)Aarre Mustonen
P10 (Äänekoski) Arttu Vuorinen
T09 Selma Huhtala
P09 Paavo Vallius
T08 Tiuku Tarvainen
P08 Matias Laitinen
T07 Kaisa Kotilainen
P07 Artturi Somero
T06 Kerttu Kautto
P06 Kalle Hämäläinen
T05 Sanni Kokko
T04 Lotta Pulli
T02/03 Netta Antinaho
P03 Jerry Viik
P02 Sami Ojanen

Vuoden Valmentaja: Ari Uusitalo
Sinettiseura Valmentaja: Mikko Heinonen
Vuoden Joukkueenjohtaja: Anssi Varteva
Vuoden Talkoolainen: Petri Laajala
Vuoden Juniori: Jasmin Hakonen
Vuoden Maalivahti: Miika Leppänen

Palloliiton Seuratoimijamerkit

Antti Heinonen P06
Mika Ojanen P02
Heidi Heinonen T02/03
Mikko Huttunen P02
Mikko Porrassalmi T05
Janne Lahti P02
Anton Kari P03
Ville Korkeamäki T06
Jarno Gabrielsson T02/03
Samppa Petäjävesi (Talous)

Valtuustosali on ääriään myöten täynnä sinikeltaista sakkia.

Hannu Penttinen ja vapaa-aikajohtaja Markku Auvinen jakoivat Palloliiton seuratoimimerkit ansioituneille valmentajille, huoltajille ja muille taustavaikuttajille.

Vastaa