Hurmos Karaoke Bar avataan perjantaina


Tässähän istuu mielellään.

Hurmos Karaoke Bar avaa ovensa asiakkailleen perjantaina 6. heinäkuuta kello 20. 

 

Hurmoksen yrittäjät Joonas Korhonen ja Saila Kähärä pyörittivät suosittua Hirven Talli karaokepubia, jonka sulkemisen jälkeen kaupungissa on ollut karaokebaarin mentävä aukko. Nyt tämä aukko saadaan täytettyä kun kaksikko upean henkilökuntansa kanssa avaa karaokebaarin Hurmos -yökerhon vierelle Torikatu vitoseen.

– Karaokebaari on ollut siitä asti mielessä kun Talli suljettiin, Korhonen sanoo.
– Homma lähti liikkeelle siitä, kun tämä tila vapautui. Tämä on hyvällä paikalla aivan hurmoksen vieressä ja on myös hyvän kokoinen, Kähärä lisää.

Hurmos karaoke on avoinna keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin kello 20 – 02.

– Näillä aukioloilla aloitetaan, mutta kysynnän mukaan laajennamme aukioloaikoja. Tarkoitus on kuulla asiakkaiden toiveita mahdollisimman paljon, Kähärä sanoo.

Tila on täysin remontoitu ja tilaan rakennettiin myös esteetön wc-tila. Monen kuukauden remontissa on ollut oman henkilökunnan lisäksi myös ystäviä ja sukulaisia.

– Rakennusjätettä on heitetty pois noin kahden tonnin verran, Korhonen summailee.

Hurmos Karaoke on nimensä mukaisesti rehellinen suomalainen karaokebaari, jonka biisilistalla on valittavana noin 4 500 kappaletta.

– Biisejä lisätään kuukausittain asiakkaiden toiveiden mukaan. Biisien välissä soitetaan muun muassa paritanssimusiikkia ja tanssilattialla mahtuu kyllä pyörähtelemään, Korhonen sanoo.

Joskus Hurmos Karaokessa saatetaan nähdä pieniä trubaduuri-tyyppisiä esiintyjiäkin. Ja ehkä myös diskoiltoja aikuisempaan makuun.

Pystypöydässä voi vaikka jammailla nauttiessaan virvokkeita.

Putelit ovat valmiina asiakkaita varten.

Vastaa