Huutomäen pisaraliittymät vaihdetaan toimivampiin


Ongelmalliset pisaraliittymät olivat valmiita jo viime heinäkuussa. (arkistokuva)

Huutomäen liittymätyömaalla aloitetaan tiistaina 10. heinäkuuta pisaraliittymien korvaaminen haaraliittymillä.

 

–  Viime vuonna valmistuneen Huutomäen eritasoliittymän pisaraympyröiden kestävyyttä käytössä seurattiin talven yli, ja todettiin, että pisaraympyröiden muoto ei palvele raskasta liikennettä tarpeeksi hyvin ja, että kivetys ei kestä liikenteen yliajoa. Pisaraympyrät päätettiin vaihtaa haaraliittymiksi liikenteen sujuvoittamiseksi, Liikennevirasto kertoo Facebookissa.

Tiistaina 10. heinäkuuta alkava tietyö vaikeuttaa kulkua liittymien kohdalla, sillä työskentely tapahtuu todella lähellä liikennettä.
– Muistathan siis hiljentää vauhtia, niin saadaan pidettyä autoilijat ja tietyömaan henkilökunta turvassa työn ajan. Haaraliittymien rakentaminen viimeistelytöineen valmistuu viikolla 31.

Vastaa

 1. Yksityisautoilija rules

  Maalaisjärjen käytöllä olisi taas säästetty veronmaksajien rahoja huomattava summa.Noissa ei ole mitään muuta vikaa,kuin että ovat liian pienellä kaarella.Nyt kun ne muutetaan haaraliittymiksi niin sekö vetää paremmin?

  Vastaa
 2. otaennääntie

  Miksi pyörä pitää keksiä uudestaan? Toimiviakin risteyksiä on olemassa.
  Maalaisjärki lähti kaupungista.

  Vastaa
 3. Tienkäyttäjä ja maksumies!

  Tämä on sitä tyhmyyttä mikä on tänä päivänä vallassa. Suunnittelija tekee omasta mielestään hienon suunnitelman ja päättäjät taputtavat käsiään että kyllä me ollaan hyviä. Miksi ei kysytä käyttäjiltä? Tässä tapauksessa raskaan liikenteen kuljettajilta.

  Vastaa
  1. Jag har talat

   Eihän herra voi työmieheltä kysyä tietenkään.Siihen pitää tietysti olla oikean puolueen jäsenkirja,että voi toimia asiantuntijana,ja asiantuntijalle maksetaan asiantuntijan palkka.Tämäkin ollut lienee sitä hallituksen suosimaa nopeaa ja kevyttä lupamenettelyä.Tuohan on tehty kilparadan malliin(mutka tiukkenee loppua kohti).Noinhan sitä tietysti saadaan ajatettua Viro/Puola akselin miehet penkkaan,kun ei oo pitua(mikä on tietysti hyvä asia).

   Vastaa
 4. Jouko

  Ja Saarijärvellä nämä Jyväskylän kallispalkkaiset ”insinöörit” teetti kiertoliittymän ihan väärään paikkaan!

  Vastaa