Ihanasti sanottu -Leevi and the Leavings -illat myytiin loppuun vauhdilla. Lisäkonsertti tulee tarpeeseen


J.Vehkala & Ystävät on sama kokoonpano kuin vuosi sitten Juice-illassa. Nyt vaihtui biisintekijä Göstaksi.

Ei kahta ilman kolmatta ja kerta kiellon päälle: J.Vehkala & Ystävät ovat suosittua, niin suosittuja että Leevi and the Leavings  -illan kaksi konserttia myytiin loppuun ennätysajassa. Kolmas konsertti on totta ja liput ovat nyt myynnissä. 

 

Gösta Sundqvistin Leevi and the Leavings. Käsi ylös joka tunnustautuu faniksi. Käsi ylös joka jäi vaille lippua joulukuussa Wille Olohuone ja Keittiössä kuultavaan Leevi-iltaan. 

Hätä ei ole tämän näköinen, sillä suuren suosion vuoksi ja saattelemana työryhmä Vehkala-Vehkala-Oksanen-Selin-Liimatainen-Liekkinen päättivät kasata vehkeensä vielä kerran kiellon päälle. Leevi and the Leavings -ilta kantaa nimeä Ihanasti sanottu. Kahden konsertin mittaiseksi ajateltu pumpsi saa jatkoa vielä ainakin yhden illan verran, sillä perjantaina 14.12. ja lauantaina 15.12. konsertit myytiin loppuun kahdessa päivässä! 

Sunnuntaina 16. joulukuuta konserttiin on liput myynnissä ja kympillä saa koko rahan edestä Leeviä. Lippujen myynti tapahtuu Willessä. 

Kaunisääninen kitaristi Janne Liekkinen on enemmän kuin täpinöissään. Samalla kokoonpanolla viime joulun alla kuullut, ja suuren suosion saavuttaneet Juice-illat ovat sydämellisesti mielessä. 

– Mulle itselleni Leevi on kuitenkin sitä oman nuoruuden kamaa. Gösta teki todella lyhyellä aikajanalla valtavan määrän upeita biisejä joiden joukossa on todellisia helmiä, Liekkinen hehkuttaa. 

Suomirokin suurmiehen tuotanto on huikean laaja ja kappaleiden lyriikat aina heikomman, erilaisen tai päähän potkitun puolella. Vaikka ei tunnustautuisi Leevi-faniksi, on varmasti jokaisen äänekoskelaisen takaraivoon syöpynyt jonkinasteinen muistijälki Göstan tuotannosta. 

– Olen aivan vakuuttunut, että Göstan biisit kulkevat monen ihmisen elämässä mukana, tai liittyvät johonkin tiettyyn elämänvaiheeseen muistuttaen siitä, Liekkinen pohtii. 

Mutta mikä on enkeliääniselle kitaristi-Liekkiselle se kaikkien aikojen paras biisi? 

– Kiperä kysymys, sillä niitä on niin paljon. Laitetaan nyt vaikka Unelmia ja toimistohommia, Janne arpoo.

J.Vehkala: laulu, kitara, haitari ja kellopeli

Sidi Selin: basso

Janne Liekkinen: kitara ja laulu

Jaska Liimatainen: Mandoliini, koskettimet, kitara ja laulu

Tiina Oksanen: laulu

Konsta Vehkala: rummut

Leevi and the Leavings -ilta Ihanasti sanottu Wille Olohuone ja Keittiössä su 16.12. klo 17, liput 10e Willestä

(pe 14.12. ja la 15.12. konsertit loppuunmyytyjä!)

Vastaa