Ilkivaltaa Suolahden jäähallilla – viemäri täynnä kiviä ja keppejä


Suolahden jäähallilla tehdään jatkuvasti ilkivaltaa, joka kohdistuu viemäreihin. 

 

Suolahden jäähallin nurkilla on irrotettu viemärin tarkastuskaivon kansia, ja tungettu viemäriin kiviä ja kepakkoja. Ilkivaltaa on tavattu paikalla jo vuosia sitten, mutta se loppui kun kaivonkansiin laitettiin kiinnitysruuvit.
– Nyt tekijät ovat oppineet avaamaan ruuvit. Samaa hommaa tehdään myös sadevesiviemäreille, vaikka niidenkin kannet on ruuveilla kiinni, kertoo SS-jäähalli Oy:n toimitusjohtaja Erkki Uusitalo.

Mikäli keppejä ja kiviä on viemärissä paljon, menee pääviemäri tukkoon, mistä seuraa sosiaalitilojen tulviminen.
– Jos näitä ei huomaisi, syksyllä tulvisi sosiaalitilat. Meillä menee paljon aikaa ja rahaa viemäreiden tyhjäämiseen.

Eikä siinä vielä kaikki. Jäähalliin on yritetty murtautua ja ympäristössä pyörivät skeittaajat ja skuuttaajat rakentelevat omia skeittiesteitä jäähallin omistamasta puutavarasta.
– Varastoon on murtauduttu ja sieltä on viety puutavaraa, josta sitten on rakenneltu kaikenlaisia skeittitellinkejä. Niitä on monet kerrat jouduttu purkamaan.

Uusitalo on harkinnut turvakameroiden hankkimista ja aikoo myös ilmoittaa ilkivallasta poliisille, mikäli hommaa ei saada muuten loppumaan.
– Tämä on ilkivaltaa, vaikka osa voi olla ihan ajattelemattomuutta. Vanhemmatkaan eivät varmaan tiedä, mitä kaikkea omat mukulat tekevät.

Vastaa

  1. Jorma Lilja

    Niin paljon hyviä asioita pilataan näillä älyttömyyksillä, eikä taida vanhempia kiinnostaa, kun ei se meidän kultalapsi ainakaan mitään tuollaista tee!

    Vastaa