Iloista menoa koirapuiston avajaisissa


Vilskettä riitti niin isojen kuin pientenkin koirien puolella

Äänekosken Laajalahdessa kuukauden käytössä olleen koirapuiston avajaisia vietettiin itsenäisyyspäivänä.

 

 

Haukahduksia, hännänheilutuksia ja vauhdikasta menoa riitti kauan toivotussa koirapuistossa, monen vikkelän tassuparin tutustuessa uuteen leikkipaikkaan ja kavereihin. Puiston sijainti, valaistus, aitojen korkeus ja etenkin eri puolet isoille ja pienille koirille nähtiin erittäin hyvinä asioina. Ykkösjutuksi koirapuistoilussa nousi kuitenkin turvallinen aidattu alue, jossa liikkua vapaasti ja kohdata koirakavereita.
– Ranta-aluetta kehuttiin kauniiksi ja toivottiin että vesielementti otettaisiin myös tulevaisuudessa aidattuna käyttöön koirien uimapaikaksi. Omistajat kertoivat jo saaneensa toisistaan uusia tuttavuuksia ja koirapuistotreffien ja tapahtumien perään kyseltiin, Riikka Happo kertoo.

 

Mira Ekroos koiransa Nemon kanssa tutustuivat koirapuistoon Äfky ry:n frisbeegolfailun ohella.

Pehmolelukoira-näyttelyn Puppe-koirallaan voittanut Ella Karhu vanhempiensa Lauran ja Ramin kanssa.

Niina Warteva (kuvassa oikealla) toi vasta 13 viikoista lyhytkarvaista saksanseisojaansa Ediä sosiaalistumaan koirapuistolle. Portilla vastassa ensimmäistä kertaa puistolla vieraillut Arja Pilvinen cockerspanielinsa Pätkän kanssa.

Eläintarvikeliike Hissunkissun muisti puistolla vierailleita koiria herkkupusseilla ja Metsä Fibre muisti omistajia omalla pussukallaan. Lämmikettä ja pipareita tarjoiltiin K-Citymarketin sponsoroimana. Kuvassa harvinainen bosanski ostrodlaki gonic-barak omistajansa Kristiina Nurminiemen kanssa.

Jari Savolainen ja valkoinen paimenkoira Nada sekä Mervi Viitala keskikokoisen villakoiransa Fannin kanssa.

Puistolla vieraili lähemmäs viitisenkymmentä erilaista, innokasta ja leikkiväistä karvakorvaa omistajineen.

 

 

 

Teksti ja kuvat: Riikka Happo

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

  1. Marko Nykänen, Yrittäjä, Vapaa-aikalautakunnan jäsen

    Hei ! Eikös toi Äänekosken frisbeeseura ole tehnyt aikahurjan työn tuon seudun suhteen ? Raivausta ym on riittänyt ja hikipisaroita virrannut. Mielelläni tulen itsekin tuonne vielä koirani kanssa tutustumaan sekä frisbeetä heittelemään. Jokatapauksessa: Ennen se oli pelkkää risukkoa jonne ei kukaan halunnut mennä. Kiitos Äänekosken Puskaputtaajille ! Ensin Liikuntapuiston radasta, sitten Suolahti ja nyt tämä. Hienoa.. lajia harrastavat niin lapset kuin vaaritkin. Kaupunki voisikin jatkaa yhteistyötä Puttaajien kanssa ja tehdään tästä mainiosta harrastuksesta todellisen trendin Äänekoskella. Siellä missä kiinnostavimmat radat, siellä väkikin. Ja tämä porukka reissaa.

    Vastaa