Jokeri Pokeri Box saapuu juhlakiertueellaan PainotalolleLasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja Pikku Kakkosesta tuttu maailmanmestari-taikuri Simo Aalto 40-v. taiteilijajuhlakiertueella yhdessä avustaja-vaimonsa Kirstin kanssa.


Uudessa koko perheen taikashowssa nähdään mestaritaikurin osaamisen koko kirjo: vaativista sorminäppäryystempuista aina hämmästyttäviin illuusioihin saakka.  Mukana on myös hulvatonta vatsastapuhumista, imitaatiota ja aina yhtä ällistyttävää ajatusten lukua Simon tapaan.  Ja tietysti lapset saavat auttaa taikuria kiperissä tilanteissa!

– Taikuus kuuluu kaikille. Siksi JuhlaShown nimeksi on annettu ”Vain Lapsille. Ja Aikuisille”. Pitkän urani aikana on jo yksi sukupolvi, ysärilapset, kasvanut aikuisiksi ja he tulevat nyt omien lastensa kanssa katsomaan lapsuutensa idolia, siksi haluan tarjota iloa ja ihmetystä kaikenikäisille. Esityksessä mieli virkistyy ja arjen pyöritys unohtuu hetkeksi. Sanalla sanoen luvassa on laadukasta estradiviihdettä!

Simon mukaansa tempaava esiintyminen ja ilmiömäinen kyky ottaa yleisönsä takaavat, että taikapillerin vaikutus säilyy pitkään! Mukana hauskanpidossa ovat myös Simon ja Kirstin ihanat eläinystävät.

Jokeri Pokeri Box 40v
Ke 8.11.2017 klo 18 Painotalolla
Liput 10 € (alle 2-v. maksutta). Ennakkomyynti: K-Citymarket, Äänekoski. 

Vastaa