Jouluapukeräys tulee taas!


Joulukeräykseen on joka vuosi tulvimalla tulvinut lahjoituksia aina pehmoista peleihin ja joulupaperiin.

Vaikka joulu on ilon ja valon juhla, on olemassa perheitä, jossa joulunalusaika on täynnä stressiä ja murhetta, koska ei ole varaa ostaa lahjoja tai kattaa pöytää notkuvaksi.

 

Lisäpaineita talven kustannuksiin aiheuttavat usein myös talviharrastusvälineet kuten esimerkiksi sukset ja luistimet, joita lapset tarvitsevat esimerkiksi koulun liikuntatunneilla.

Näitä murheita helpottamaan ÄKS, Kesport Niskanen ja Äänekosken seurakunta järjestävät jälleen joulukeräyksen äänekoskelaisille vähävaraisille perheille.

Joulukeräys alkaa 9. marraskuuta ja päättyy 8. joulukuuta. Tuona aikana voit tuoda lahjoituksesi ÄKSän toimitukseen tai Kesport Niskaselle Koskikeskukseen.

Lahjoitukseksi kelpaavat lelut, pelit, urheiluvälineet, villasukat, kirjat, joulukoristeet, lahjakortit ja vaikka joulusuklaat. Kaikkien lahjoitettavien tavaroiden tulee olla siistejä, ehjiä ja harrastusvälineiden turvallisia.

– Sellaisia lahjoituksia, joista itsekin voisi itsekin ilahtua jouluna! Vaatelahjoitukset toivomme toimitettavan esimerkiksi EkoCenteriin tai Upendon kirpputorille, sillä resurssimme eivät riitä vaatteiden varastoimiseen, ÄKSän ja Niskasen joulutontut muistuttavat.

Torikadulla tonttuset lajittelevat kaikki lahjoitukset tarkasti ja toimittavat ne Kirkon Olkkariin, jossa seurakunnan vapaaehtoiset jakavat ne tasapuolisesti alueen vähävaraisille perheille ennen joulua. 

Kaivele siis kätkösi, kaappisi ja varastonurkkasi ja tuo hyväkuntoiset tavarasi lahjoituksena meille.

Lahjoituksen vastalahjaksi saat tonnikaupalla joulumieltä!

 ÄKSän ja Niskasen jouluapukeräys 9.11. – 8.12.


Lahjoituksia otetaan vastaan: 
ÄKSän toimitus Torikatu 4, ma-to 9–13


Kesport Niskanen ma-pe 10–18, la 10–15

Vastaa

  1. Mörön Puoti

    Niin hienoa kuin joulukeräys onkin, emme valitettavasti voi edelleenkään vastaanottaa tavaralahjoituksia ulkopuolelta (toisin kuin ÄKSän antaa ymmärtää) tilanpuutteen vuoksi!

    Oikea osoite on siis ÄKSän toimitus.

    Vastaa