Kauppakatu avataan liikenteelle viikolla 34 – seuraavaksi myllätään Hallintokatua


Nämä yhteydet avataan 18.–23.8.2019.

Äänekosken kaupunki tiedottaa, että ydinkeskustan hanke etenee loppusuoralle lähiviikkoina.

 

Äänekosken ydinkeskustaa on myllätty kohta kuukauden päivät. Kaupunki tiedottaa, että Kauppakatu avataan ajoneuvoliikenteelle viikolla 34 eli 18.–23. elokuuta välisenä aikana. Kulku avataan kiveystöiden ja tarvittavien viimeistelyjen valmistuttua. Samalla avataan yhteys Kautonkadulta Kauppakadulle.

Jalankulkijoiden kannattaa olla tarkkana ensi viikolla, sillä Kauppakatu 8:n kohdalla poistetaan vanhaa kiveystä ja vaihdetaan rakennekerroksia. Työstä on haittaa kiinteistössä toimiville yrityksille, mutta pääsy liikkeisiin ei rajoitu töiden vuoksi. Kiveystyöt on ajoitettu viikoille 34–35.

Hallintokatu suljetaan hulevesiviemärin kaivuun vuoksi, sen asfaltti kuoritaan pois ja rakennekerrokset vaihdetaan. Väliaikaista kiertotietä rakennetaan parhaillaan Keskuspuiston läpi Koskikeskuksen takapihan parkkialueen läpi menevälle kiertotielle, jolta pääsee myös kaupungintalon parkkipaikalle.

Koskikeskuksen edustan pohjatyöt ovat valmiit ja Koskikeskuksen edustan kiveystyöt on tarkoitus saada valmiiksi ensi viikolla, 16. elokuuta mennessä. Hallintokatu avataan kokonaan ajoneuvoliikenteelle Kauppakadun tapaan viikon 34 aikana.

Hallintokatu suljetaan keltaiselta alueelta.

Vastaa