Kaupunki aloittaa kuntalaisten kyselytunnit tammikuussa


Äänekosken kaupunki ryhtyy vuonna 2019 järjestämään kaikille kuntalaisille avoimia kyselytunteja. Kyselytunneilla joukko kaupungin johtavia viranhaltijoita ja luottamushenkilöitä vastaa kuntalaisten esittämiin kysymyksiin.

 

Ensimmäinen kyselytunti pidetään torstaina 17.1.2019 kello 18 Äänekosken kaupungintalolla. Puoli tuntia ennen kyselytunnin alkua tarjolla on kahvitus.

Kyselytunneilla kaupunki tahtoo lisätä avoimuutta ja tarjota kuntalaisille suoran keskusteluyhteyden kaupungin johdon ja päätöksentekijöiden kanssa. Avointen kyselytuntien toivotaan rakentavan osallisuuden kokemusta kaikille asukkaille.

-Toivomme, että kyselytunneille osallistumiseen olisi matala kynnys. Ei ole huonoja kysymyksiä, ja toivomme osallistujia vauvasta vaariin, kaupunginjohtaja Matti Tuononen painottaa.

Kyselytunteja on tarkoitus järjestää muutaman kerran vuodessa. Pääosa kyselytunneista toteutetaan kaupungin keskustassa, mutta osa voidaan järjestää myös muissa taajamissa ja kylissä.

Ensimmäisellä kyselytunnilla 17.1.2019 ei ole erityistä teemaa. Kysymyksiä voi toimittaa ennakolta kaupungille osoitteeseen kirjaamo(at)aanekoski.fi. Kysymyksiä saa toki esittää myös vasta paikan päällä, mutta kaikkein vaikeimpiin kysymyksiin ei tällöin ehkä voida heti vastata, kaupungilta neuvotaan.

RIINA NYGRÉN
riina(at)aksa.fi

Vastaa