Keitelejazzin Pop Up -toimisto on nyt auki


Tiina Oksanen-Vehkala otti iloisesti vastaan pop up-toimiston ensimmäisen asiakkaan Kalevi Plattosen.

Keitelejazz avasi pop up -toimistonsa Torikadulla, entisissä poliisiaseman tiloissa torstaina kello 11. 

 

Lempinimen ”Putka” saanut pop up -toimisto palvelee asiakkaitaan aluksi keskiviikkoisin ja torstaisin, lähempänä festivaalia toimisto on auki päivittäin.

Toimistossa asiakkaita palveleva Tiina Oksanen-Vehkala vastaa mielellään kaikkiin jazzaiheisiin kysymyksiin ja myy tietenkin myös liput kesän festareille.

Toimistolta voi ostaa kesän kuumimman trendivaatteen, eli Keitelejazz-paidan. Onko aikaisemmat paidat jo kuluneet käytössä puhki? Ei haittaa, sillä myynnissä on myös aikaisempien vuosien paitoja, varsin huokeaan viiden euron hintaan.

Toimistolle saa piipahtaa ilman sen suurempaa asiaakin, viihtyisässä toimistossa voi kahvitella ja kuunnella jazzia.  Ensimmäinen live-esitys kuullaan torstaina 3. toukokuuta kello 17, kun musiikkihurmioon viettelee V.R. Kiiski & Antijazz Band! Vielä ennen itse festivaalia, toimistolla nähdään monia mielenkiintoisia esityksiä.

– Keitelejazzilla ei ole koskaan ollut näin hienoa toimistoa, toteaa toimistolla piipahtanut KeiteleJazzin grand old man, Kalevi Plattonen.

Vastaa