Kievarilla naurettiin jälleen maha kippurassa


Kaisa Pylkkänen kruunasi illan.

Kevään viimeinen Kartano Kievarin stand up-ilta oli menestys.

 

Suolahtelaislähtöinen Tomi Haustola isännöi jälleen upeata suomalaisten koomikoiden kaartia perjantaina Kartano Kievarilla. Jo neljän vuoden ajan Haustola ja Kartano Kievari ovat tuoneet lavakomiikkaa tunnetuksi Äänekoskella, ja ovat siinä tehneet suuren palveluksen koko kaupungille.

Haustola isännöi iltaa tutun rentoon tyyliinsä ja nauratti väkeä heti alusta saakka, eikä antanut edes puheliaiden yleisön jäsenien häiritä menoa. Tommi Kosonen ja Tatu Miettinen ovat vasta aloittelevia koomikoita, mutta saivat Kievarin ylesön kiemurtelemaan naurusta nokkelilla ja välillä jopa henkilökohtaisilla jutuilla.

Illan kruunasi upea Kaisa Pylkkänen, joka edustaa suomalaista naiskomiikkaa parhaimmillaan. Pylkkäsen rento ja anteeksipyytelemätön tyyli oli kokonaisuudessaan nerokas. Esityksen jälkeen parhaimmat punchlinet kaikuivat päässä pitkään, ja ilo jatkui useita tunteja.

MILKA KROGERUS

Tatu Miettisen komedia muistutti etäisesti Ismo Leikolan tyyliä.

Tommi Kosonen aloitti illan rennolla otteellaan.

Tomi Haustola hiljensi eturivin hyväntahtoisella huumorilla.

Vastaa

  1. Tiuna

    Kiitos hyvästä jutusta, ilta oli onnistunut jälleen kerran. Kiitos Tomi kun tulet ja tuot kavereitakin esiintymään ja kiitos Kievarille, että luo hyvät puitteet. Hienoa yhteistyötä.

    Vastaa