Kiinteistönhoidolle uusi latukone – käynnissä nimikilpailu!


Äänekosken Kiinteistönhoito Oy:lle on hankittu vähän käytetty latukone 100 PistenBully vm. 2008.

 

– Kone hankittiin Keiteleellä toimivasta Kessu Oy:ltä. Latukone on ollut Viron valtion Joulumäen urheiluopistolla käytössä ja sillä on ajettu vain 2 300 tuntia. Latu-uraa kone tekee neljän metrin leveydeltä ja koneessa on 3,5 metriä leveä murskain, Kiinteistönhoidosta kerrotaan.

Keijo Paatelainen, Kari Parkatti ja Pekka Jämsen ovat perehtyneet uuden latukoneen käyttöön.

– Latukoneessa on Mersun kone ja se on toimiva saksalainen peli, Paatelainen kertoo.

Paatelaisen, Parkatin ja Jämsenin mielestä latukone helpottaa työtä ja samalla myös työnteon ergonomia paranee huomattavasti.

– Nykytekniikka tuo helpotusta työhön ja hiihtäjille paremmat ladut käyttöön.

Kiinteistönhoidon entinen latukone siirretään Suolahteen huolehtimaan suolahtelaisista sivakointireiteistä. Suolahtelaisten latuverkkojen kunto tulee paranemaan sen myötä merkittävästi.

Nyt tarvitaan enää nimi uudelle masiinalle. Äänekosken Kiinteistönhoito järjestää yhdessä ÄKSän kanssa nimikilpailun, jossa osuvimman tittelin keksijälle on luvassa myös palkinto. Lähetä oma nimiehdotuksesi 16.helmikuuta mennessä  osoitteeseen kiinteistonhoito@aanekoski.fi

 

Vastaa

 1. Pertsa Pirkko

  Uusi latukone tuli tarpeeseen. Vielä kun opitaan sitä käyttämään. Eilen illan ladut oli ajettu ”mutkille” ja osaksi liian matalaksi. Lieneekö taitamattomuutta? Sauvat uppoavat pehmeään lumeen, kun ladun reunoja ei ole tampattu riittävästi. Nyt on paras hiihtoaika ja ladut pitäisi olla kunnossa hiihtäjiä varten ja ajettuina myös viikonloppuna jo aamusta. Hiihtokausi on kovin lyhyt ja laji on jo kansanterveydellisestikin hyväksi monelle. Tulevia SM-kisoja silmällä pitäen homman pitäisi alkaa pikkuhiljaa toimia.

  Vastaa
  1. Hermostunut hiihtäjä

   Olen täysin samaa mieltä! Tänäänkin ladut olivat ihan kamalassa kunnossa. Uusi latukone seisoo kentällä, liekkö ei liiku kun ei ole nimeä sillä.

   Vastaa