Kokoomuskahvilan avajaisissa lämmin tunnelma


Lotta Ahola, Sinuhe Wallinheimo, Jorma Kiviranta, Matti Rossi, Irene Aaltonen ja Riku Tulla juhlistivat kokoomuskahvilan avajaisia makkaran merkeissä. (Kuva Keski-Suomen Kokoomuksen Facebook-sivulta)

Äänekosken kokoomusjärjestöt avasivat kahvilan Torikadulle. Viralliset avajaiset vietettiin 11. elokuuta. 

 

Avajaisissa olivat paikalla myös kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo ja Kokoomuksen Keski-Suomen piirin puheenjohtaja Lotta Ahola.

– Avajaisissa oli aivan ihana tunnelma, sellainen kotoinen ja lämpöinen, Ahola sanoo.

Lukuisat äänekoskelaiset saapuivat paikalle keskustelemaan poliitikan kiemuroista.

– Väki tuli tapaamaan Sinuhea omien huoliensa kanssa ja minä keskustelin ihmisten kanssa sotesta, joka on minulle läheinen aihe. Saatiin käydä monenlaista ja monipuolista tiedonvaihtoa puolin ja toisin. Puhuttiin paljon kuntapoliitikasta ja maakuntapoliitiikasta valtakunnan politiikkaa sivuten.

Maakuntavaalit siirtyivät tulevaisuuteen, sillä maakunta- ja sote-uudistus ei ole vielä valmis. Onko vaalien siirtyminen hyvä asia?

– En pidä sitä hyvänä asiana, sillä asiat eivät edisty. Nyt jatkuu valmistelu valtakunnallisesti ja Keski-Suomessakin omalta osin. On pääasia, että asiat menisivät eteenpäin. Suomessa hoito on hyvää, mutta järjestelmä ei kestä ja vaatii uudistusta. Parannettavaa löytyy varmasti sen jälkeenkin, kun saadaan järjestelmä käyntiin, Ahola sanoo.

Kokoomuskahvilan ollessa avoinna, voi kuka tahansa kansalainen kävellä sisään juttelemaan. Aholan mukaan Äänekosken Kokoomuskahvilaa tullaan todennäköisesti hyödyntämään kokoontumispaikkana myös maakunnallisesti.

– Tämä on aivan loistava juttu. Kiitoksia myös tilan omistajalle yhteistyöstä , että saatiin tällainen tila käyttöön. Kahvila piristää varmasti kaupunkikuvaa.Olen todella ylpeä Äänekosken kokoomuslaisista, Ahola kiittelee.

Kokoomuskahvilan avajaisissa käytiin paljon mielenkiintoisia keskusteluja.

Vastaa