Konginkankaan kyläkoru valmis tilattavaksi


Sanna Kuitusen valmistamassa Konginkangas-korussa näkyy Keiteleen aallokkoa.

Konginkankaalaisten oma kyläkoru, moderni hopeinen riipus, syntyi Keitele-järven innoittamana ja sai nimekseen Keiteleen rannat. Koru on nyt valmis tilattavaksi.

 

Moderni Konginkangas-koru kertoo tarinaa pienestä kirkonkylästä, jossa vesi on elementtinä läsnä ympäri vuoden. Korusta löydät niin kesätuulessa väreilevän leppoisan järven rantakivikkoineen kuin kirkkaana talvipäivänä kimmeltävät kinokset.

Korun ajatus syntyi Kotiseutukerho Kömin Kilta ry:ssä ja kyläkorun toteuttajaksi pyydettiin Design Luoteen Sanna Kuitusta. Design Luoteen korupaja sijaitsee Konginkankaan kirkonkylällä.

Moderni kyläkoru on valmistettu kokonaan hopeasta. Korua tehdään aluksi 100 kappaleen numeroitu erä. Sekä naisille että miehille sopiva riipus on kiinnitetty hopeiseen ketjuun. Koru ei sisällä nikkeliä.

Korun voit tilat itsellesi Design Luoteen nettisivuilta tai Reimarin Tuvalta Konginkankaalta. Toimitukset alkavat viikolla 43.

Lyhyellä ketjulla varustettuna koru maksaa 70 euroa ja pitkällä ketjulla 80 euroa. Kömin Killan jäsenet saavat korun hinnasta 10 prosentin alennuksen ostaessaan korun Reimarin Tuvalta.

 

Vastaa