Koskelan Pop Out – kokemuksia moneen makuun ja aistiin


Tässä kuvassa näyttää vielä hiljaiselta, mutta odotahan kun lauantain koittaa!

Kaikenkarvaisia koirakavereita, poniajelua, musiikkia, katumaalausta, etnisiä makuja ja tietenkin Koskelan odotettu kevätnäyttely lauantain Pop Out -illassa. 

 

Kevät keikkuen tulevi, mutta Koskelan opistokauden päätös Pop Out –ilta tulee varmasti lauantaina 22. huhtikuuta kello 16-19. Tuolloin on luvassa on koko perheelle ohjelmaa ja toimintaa niin sisällä kuin ulkonakin Koskelan lähiympäristössä.

Samassa yhteydessä avautuu kansalaisopiston kevätnäyttely ja ja iltaa maustaa ravintolapäivän anti. Iltaan mahtuu myös yllätyksellisiä musiikkiesityksiä kansalaisopiston ryhmien toimesta, katumaalausta kuvataidekoululaisten kanssa, sekä eri koirarotujen esittelyä ja poniajelua Koskelan puistossa.

Eikähän tässä vielä kaikki! Makuaistiaan pääsee haastamaan erilaisilla etnisillä mauilla kun tarjolla on muun muassa thaimaalaista, syyrialaista, suomalaista, afganistanilaista ruokaa niin sisällä kuin ulkona pienellä rahalla nautittavaksi.

Koskelan Pop Out on koko perheen tapahtuma johon ei kerätä pääsymaksua. Koskelan edessä oleva katualue (Hämeentie) on suljettu klo 15-20. Koskelan väki toivoo, ettei asia aiheuta ongelmia lähialueen asukkaille. Kansalaisopiston ryhmien  musiikkiesityksiä lauantaina myös  ympäri kaupunkia ainakin Citymarketin ja S-marketin aulassa ja Tupasvillassa Suolahdessa.

Vastaa