Koskelan Pop Out on upea kädentaidonnäyte siinä missä maistuva makumatkakin


Komea Plymouth Rock -kukko Jagger toivotti tervetulleeksi, aivan Koskelan pääsisäänkäynnin kupeella.

Koskelan Pop Outissa oli hyvä meininki, vaikka sade yritti latistaa tunnelmaa. 

 

Lauantaina järjestetty Koskelan Pop Out -tapahtuma toi Koskelaan myös tutuksi tulleen ravintolapäivän. Herkkuja meiltä ja maailmalta oli tarjolla niin ulkona kuin sisälläkin ja parhaat palat vietiin päältä ennen kuin tapahtuma pääsi edes kunnolla vauhtiin. Juuri parahiksi alkanut sade laittoi osin suunnitelmia osittain uusiksi. Tämän ei kuitenkaan annettu lannistaa tunnelmaa, ja sisätilojen pöydät täyttyivät makumatkalle tulleesta kansasta.

Koskelan perinteinen kansalaisopiston kädentaitoryhmien näyttely oli jälleen kerran upeaa katsottavaa. Talven mittaan tehtyjen upeiden töiden näytely laittoi taas miettimään uuden harrastuksen aloittamista. Kädentaitoihin oli mukava tutusta livemusiikin tahtiin, kun Koskelan musikantit antoivat tyylinäytteitä lukukauden aikana opituista taidoista.

Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä eri äänekoskelaisten toimijoiden kanssa. Mukana oli muun muassa Äänekosken Tennisseura, MLL:n Äänekosken paikallisyhdistys, Äänekosken Martat, Äänesalon Martat, Sammakkokangas, Karjala-seura, Ala-Keiteleen Kennelyhdistys, Hepokankaan hevospalvelut, POKE, Valtra, Korsi Creative ja yksityisiä tahoja.

Vastaa