Koskelan pop out tulee taas


Viime huhtikuussa sadat ihmiset nauttivat Pop Out -tapahtumasta Koskelan ympäristössä.

Koskelan keväinen POP OUT järjestetään lauantaina 27.4. klo 15 – 18.  

 

Tapahtuma tuo Koskelaan jo tutuksi tulleen ravintolapäivän ja tarjolla on jälleen makuja maakunnasta ja maailmalta. Toimintaa on talon täydeltä: sisätiloissa on ruokapisteiden lisäksi perinteinen kansalaisopiston kädentaitojen näyttely ja Koskelan eri toimintojen esittelyä: kieli- ja kulttuuripiste, digilaiteohjausta, aivojumppaa ja rentoutustuokioita. Koskelan musiikkiryhmät viihdyttävät esityksillään aulassa ja sään salliessa myös ulkona. Alhaalta löytyy lasten kerros, jossa on erilaisia puuhapisteitä perheen pienimmille. Tapahtuma levittäytyy ulos kadulle saakka, missä mm. eri koirarotujen esittelyä, polkutraktori- ja kepparirataa sekä poniratsastusta ja VPK:n alkusammutusharjoittelua. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Ohjelmalisäyksen ja –muutokset ovat vielä mahdollisia ja päivittyvä ohjelma löytyy Koskelan kotisivuilta ja facebookista.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä eri äänekoskelaisten toimijoiden kanssa. Mukaan on ilmoittautunut tässä vaiheessa jo 4H, VPK, Äänekosken Tennisseura, Äänekosken Martat, Sammakkokangas, Karjala-Seura, Ala-Keiteleen Kennelyhdistys, Hepokankaan hevospalvelut, POKE ja yksityisiä tahoja.

Vastaa