Koskikeskus kaksi vuotta: talossa vietetään mojovat synttärijuhlat


Koskikeskuksessa vietetään torstaina ja perjantaina synttärihulinoita. Kaksi vuotta sitten uudistuneen Koskikeskuksen liikkeissä on laitettu hyviä alennuksia tuotteisiin tai palveluihin, ja mukana menossa on lähes kaikki Koskikeskuksen sisällä toimivat yrittäjät. 

 

Kahden vuoden aikana talossa onkin tapahtunut ja paljon: tyhjää liiketilaa on saatu mukavasti täytettyä, on ehostettu paikkoja, suurimpina töinä maalattu ulkoverhous, uusittu ikkunat ja katto. 

Torstaina vietetään synttäreitä kahvitellen. Koskikeskuksen yläkerrassa sijaitsevassa Kosken Helmessä on pannu kuumana koko päivän, aina kello 18 saakka. 

– Talon käytävät varustetaan kirpputorimyyjien ja käsityöläisten tuotteilla. Paikka on maksuton, ja mukaan pääsee niin moni kuin vain paikalle mahtuu. Oma pöytä mukaa, vinkkaa Miina Niskanen. 

Perjantaina kirppistellään lähinnä lasten tavaroiden, lelujen ja vaatteiden kanssa. 

– Muutenkin päivä on suunnattu ohjelmaltaan lapsille ja toki myös lapsenmielisille. Mukana on torstaina ja perjantaina myös MLL sekä urheiluseurat esittelemässä junioritoimintaansa, Niskanen sanoo.

Kasvomaalausta, ilmapalloja ja Koskikeskuksen uusille maskoteille, Ketulle ja Nallelle on perjantaina käynnissä myös nimikilpailu. 

– Alakerrassa, HissunKissunissa on pehmokoira-agilityä, Timo Niskanen lisää. 

Jokaisella liikkeellä on omat hulinansa. Kannattaa siis käydä kiertämässä talon jokainen nurkka ja soppi. 

– Kuntosali OleFitissä tekee Auron maksutta kehonkoostumsumittauksia sekä minialaraajatutkimuksia. 

Timo Niskanen kertoo kahden vuoden menneen nopeasti. 

– Toiveena on, että kaupunkiin saadaan erikoisliikkeitä sekä iltaravintola, isä Niskanen sanoo. 

Keskusta kehittäminen päässee nyt vihdoinkin vauhtiin. Erityisesti nuorille toivotaan paikkoja, missä kokoontua, joten toivotaan, että keskustaa kehitetään nuoriso edellä – heissä kun on meidän tulevaisuutemme. 

Vastaa