Kuntalaisaloite: Isonmäen kentästä toivotaan nurmikenttää


Hiekkakentästä nurmikenttä? Mielipiteitä kehiin!

Suolahden Isonmäen kenttää eli vanhaa kenttää toivotaan muutettavaksi hiekkakentästä nurmikentäksi.

 

Marko Nykäsen aloitteesta tehty kuntalaisaloite on lähetetty kuntaan.

– Voimme vaikuttaa lasten ja nuorten hyvinvointiin kun harrastepaikat saadaan tasokkaampaan kuntoon. Suolahdessa Isonmäen kenttä olisi potentiaalinen jalkapalloon ja nurmikentäksi. Tämä toisi lisää harrastajia, tämänhän olemme jo nähneet esimerkiksi Äänekosken tekonurmikentän vaikutuksista, kuntalaisaloitteessa kerrotaan.

Aloitteessa todetaan, että Suolahden keskuskentän parannusmahdollisuudet ovat mitättömät, johtuen kentän sijainnista ja maaperän tuomista vaikeuksista.
– Isonmäen kenttä on ollut kautta aikain erittäin tasainen hiekkakenttä, ja näin siihen tehtynä tekonurmi tai perusnurmikenttä toimisi loistavasti, Nykänen kertoo.

Kuntalaislaloitteen on allekirjoittanut Nykäsen lisäksi 16 henkilöä.

Vastaa

 1. K.K.

  Valmista nurmikkoa olisi ollut saatavana Isomäen kentälle, kun olisi otettu talteen Äänekosken harjoituskentästä. Nyt kaivurit kuorii pintaa kasoihin ja kuorma-autot kuskaa jonnekin.

  Vastaa
 2. Tapio

  Kannatetaan! Lämmitetty tekonurmi, teräsaita ympärille, iltavalaistus ja huoltorakennus. Optiona kuplahalli. Hinta helposti puoli miljoonaa euroa!

  Vastaa
 3. Marko Nykänen

  Ja kaikki jotka aikoinaan vanhalla kentällä kävivät, muistavat missä suht vaatimaton katsomo oli. Nyt olisikin samalla aika hieman raivata lepikkoa pois kentän ympäriltä. Eiköhän joltain nuorisoverstaalta löytyisi apuja katsomon tekemiseen ?

  Vastaa