”Lottovoitto äänekoskelaisille”: HalpaHalli avattiin – katso video


Myymäpäällikkö Hanna-Leena Kingelin, kaupunginjohtaja Matti Tuononen ja kauppaneuvos Esko Ylinen jakoivat avajaisnauhan.

HalpaHalli Äänekoski avattiin juhlavin menoin. Kaupan avautumista jonotettiin neljä tuntia. 

 

Kotakennään Kiepin alueelle avautui tänään torstaina klo 10 Suomen 35. HalpaHalli. Innokkaimmat asiakkaat tulivat jonottamaan ovien avautumista jo aamukuudelta.

Paikalla oli myös Halpa-Halli myymäläketjun perustaja ja pääomistaja kauppaneuvos Esko Ylinen. Hän kertoi puheessaan äänekoskelaisten saaneen lottovoiton.

– Olette saaneet enemmän kuin sen. Saatte vähällä rahalla paljon tavaraa, Ylinen sanoi.

Ylinen aloitti kulkukauppiaana vuonna 1965. Hän perusti ensimmäisen HalpaHallin Pietarsaareen vuonna 1967.

– Silloin tajusin, etteivät ihmiset osta mitä tahansa, vaan sellaista mitä haluaa. Eikä se saa maksaa paljon. HalpaHallin toiminta-ajatus on myydä halvemmalla ja olla asiakkaille varma ostopaikka. HalpaHalli on originaali halpamyymälä, jota muut ovat yrittäneet matkia, Ylinen latasi.

Ylinen kiitteli Äänekosken myymälän henkilökuntaa.

– He ovat avuliaita ja iloisia. Olen itse kokenut, kuinka ihmisten kanssa on hyvä olla tekemisessä, ja sitä sanomaa pitää jakaa myös henkilökunnalle, Ylinen kertoi.

Ennen kuin asiakkaat päästettiin sisään, Ylinen rukoili myymälän menestymisen ja kaikkien asiakkaiden puolesta. Sitten leikattiin sinivalkoinen avajaisnauha, jota Ylisen lisäksi saksimaan tuli kaupunginjohtaja Matti Tuononen sekä myymäläpäällikkö Hanna-Leena Kingelin. 

Kaupunginjohtaja Tuononen pitää HalpaHallin tuloa Äänekoskelle tärkeänä paaluna. Kiepin alueesta toivotaan kaupungille vetovoimatekijää.

– HalpaHalli on hyvä työllistäjä, se on kaupungin kannalta katsottuna valtavan suuri asia, Tuononen kiitteli.

 

Vastaa

  1. 4711

    Tämä liikeketju kestää vertailun, reilua ja rehellistä toimintaa sekä sanojensa mittaista kaupan käyntiä. Onnea ja Menestystä!

    Vastaa